.

Седмичен любовен хороскоп 4-10 декември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 4-10 декември
Снимка: iStock/dolgachov

Овен

 

Любовните градуси ще варират от точка на замръзване до точка на кипене. Гаджето може да реши „предпразнично“ да покаже всичките си капризи и най-лошото на което е способен/на. Запазете спокойствие и реагирайте с усмивка. В края на седмицата обстановката ще се успокои и от прехвърчащите искри няма да остане следа.

 

Телец

 

Ако любовният ви живот от известно време е лишен от тръпка и предизвиква отегчение, не чакайте някой да се намеси, за да го разнообрази. Прегледайте офертите за кратки пътувания до близки забележителности или коледни базари. Резервирайте нещо подходящо и изненадайте половинката си. Преживяването ще изпълни и двама ви с предпразнично настроение.

 

Близнаци

 

С присъщата си двойственост сте в състояние да изненадате даже хората, които си мислят, че добре ви познават. Настроението ви през цялата седмица ще варира от едната крайност в другата. Ако не се съобразите и действате по инерция, има опасност да разкриете пред половинката „дяволския“ си образ. Лошото е, че ще е доста по-впечатляващ от „ангелския“ и може да накара гаджето ви да се усъмни в силата на чувствата си. Не прекалявайте с проявите на самобитност.

 

Рак

 

Обърнете внимание на темите, които любимият човек желае да обсъди с вас. В неангажиращ на пръв поглед разговор може да ви подскаже, че би било добре да направите някаква промяна. Да експериментирате с имиджа, интересите, предпочитанията. Не се колебайте и не се съмнявайте в себе си. Каквато и модификация да ви хрумне, той/тя ще я одобри, ще се зарадва и ще ви окуражи.

 

Лъв

 

Отстоявайте позициите си, но бъдете готови да проявите разбиране и към чуждата гледна точка. Дори да не одобрявате някои предложения на приятел/ката си, не ги отхвърляйте „на прима виста“. Доверете се на присъщото си благородство и го оставете да насочва реакциите ви. Половинката ще възнагради многократно подкрепата ви с горещите си чувства.

 

Дева

 

Преценявайте много внимателно как да насрочвате и редувате срещите си. Не смесвайте любовните с приятелските. Избягвайте делничните теми при разговори с любимия човек и не споделяйте любовните си неволи с обичайните приятели. Независимо дали сте обвързани или не, „объркването на конците“ няма да доведе до нищо добро.

 

Везни

 

Поведението на гаджето ви на моменти може да се окаже твърде неприемливо. Преди да се ядосате, разсърдите и да започнете да драматизирате, опитайте да разберете причините за случващото се. Може би не сте забелязали личното си участие в ситуацията? Бъдете откровени. Един спокоен разговор ще е достатъчен, за да възстановите хармонията.

 

Скорпион

 

Венера навлиза във вашия знак. Ще сте много по-тайнствени, магнетични, сексапилни, но и по-ревниви, недоверчиви, взискателни. Стремете се към баланс във връзката си. Отървете се от вътрешните си страхове и съмнения, за да не повторите за пореден път грешките от миналото.

 

Стрелец

 

Вдъхновяващите преживявания ще са именно на любовния фронт. Ако все още не сте срещнали обекта, заслужаващ искрените ви чувства, почти сигурно е, че ще се запознаете с „челен сблъсък“. Ако преди време сте преживели раздяла, но не можете да забравите и той/тя искрено ви липсва, то връзката ще възкръсне като птицата Феникс от пепелта. Ако пък сте в групата на щастливо влюбените, то кратко пътешествие ще разпали още по-силно романтичния огън.

 

Козирог

 

Стремежът към лична свобода може леко да помрачи романтичните отношения. В името на справедливостта и за да запазите стабилността на връзката, дайте на половинката си онова, което желаете той/тя да предостави на вас. От начина, по който ще използвате предоставеното лично време, ще станат ясни две неща: нивото на доверие и готовността ви за компромиси.

 

Водолей

 

Началото на седмицата ще е белязано от приятни изненади. Ще приповдигнат настроението ви, но пък излишният оптимизъм може да ви създаде погрешна представа за стремежите на приятел/ката ви. Не му/й се сърдете, ако се противопостави на настояването ви за прекалена интимност. Просто проявете търпение и нека той/тя реши кога да намали дистанцията.

 

Риби

 

Наблюдавайте поведението на хората около себе си. Ще установите, че имате съперник/ца, действащ/а с ясната цел да ви скара с гаджето. Споделете наблюденията и тревогите си с любимия човек. От съществено значение е заедно да се грижите за връзката си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...