.

Венера в Скорпион - какво чака зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Венера в Скорпион - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/Vasyl Dolmatov

Планетата на любовта, романтиката и красотата влезе в знака на страстния Скорпион на 4-и декември и ще остане там до 29-и декември. Чакат ни вълнуващи интимни преживявания, парещи страсти, съблазън. Но всичко се случва по-тайно и зад затворените врати. Сега потайността и мистерията са наистина привлекателни и диктуват какво се случва. Може да ни бъдат поднесени много изкушения, а трябва да внимаваме и с ревността. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Astro Style".

 


Овен

 

Страст, похот, авантюри, заинтригуване! Това чака Овните през периода. Сега на фокус са интимните връзки и там се случват много интересни неща. Независимо дали са обвързани или не, Овните трябва да се фокусират над това да се чувстват сексапилни в собствената си кожа. Нека освежат гардероба, да се поглезят с масажи или просто да релаксират повече. Ако забавят темпото, ще усетят повече насладата от момента и ще почувстват вниманието, което им се обръща.

 

Телец

 

Близостта е на фокус сега, държат постоянно да са с близки, роднини, половинката, приятели. За Телците голям приоритет ще е да се сближат с важни и авторитетни фигури в живота им. Нелепите и смешни караници сега изчезват от живота им и тези зодии стават по-дипломатични. Чакат ги много партита. Обвързаните ще се наслаждават на страхотно време с половинката, нека ходят по събития и да опитат нови неща - полет на далечно място, дегустация на вино, гиздене за премиера и т.н. Необвързаните да излизат повече и да флиртуват, може да срещнат човек, с когото имат бъдеще.

 

Близнаци

 

Не е нужно да седят край коледните лампички и светлини, за да блестят. Сега Близнаците са в добро здравословно състояние, готови да влязат във форма и да се занимават със спорт. Може да опитат йога или да започнат да посещават фермерски базари, да се хранят по-здравословно. Така ще се чувстват страхотно и ще греят. Може да подредят работното място и да го направят по-уютно. Красотата им е муза сега.

 

Рак

 

Блясъкът и романтиката са на фокус при тях сега. Вдъхновени са - създават от винтидж парцалките страхотни, модерни тоалети. Ще се контят доста и няма да имат търпение да излязат. Стават по-социални, общуват повече, много кокетни са, наслаждават се на живота. Превръщат се в холивудска знаменитост и флиртуват постоянно. Чаровни и остроумни са, впечатляват с това. Обвързаните ги чакат романтични, магични вечерни срещи.

 

Лъв

 

Нека да релаксират повече. Семейството, домът и ценностите са на фокус при тях сега. Да обърнат внимание на жилището си и да се уверят, че то е наистина царствено, като тях, но им носи и спокойствие, уют. Сега ще се снабдят с нови аксесоари за дома, нови мебели и могат да си направят чудесна фотосесия вкъщи. Ще могат и да подобрят отношенията си с близки приятели или роднини.

 

Дева

 

Сега приятелите са приоритет за тях и постоянно са край тях. Девите стават много социални, постоянно се наслаждават на дълбоки, топли разговори, отдават се на нови преживявания, забравят за предразсъдъците. Създават си невероятни спомени с компанията. Да се фокусират над истинските приятелства, тези, в които и двамата дават и получават, а не върху едностранните отношения. Да внимават какво послание разпространяват - чрез речите си, социалните мрежи и маркетинговите си материали. Могат да шашнат с бляскави презентации. Нека общуват с колеги на по капучино и да разменят идеи.

 

Везни

 

Апетитът им за лукс сега става още по-голям. На фокус са материалните удоволствия и Везните искат да се поглезят. Искат да се насладят на красивите предмети и вещи с половинката. Може да срещнат специален човек покрай работата си или на някакво събитие. Чудесен период да привлекат просперитет. Нека се заобиколят с красота и богатство, за да стане това.

 

Скорпион

 

Венера е в техния знак и изглеждат много привлекателни. Скорпионите стават още по-блестящи и магнетични през периода. Ако през ноември край тях не е имало много романтика и нещата са били в застой, сега това се променя коренно и ще си наваксат. Тези зодии ще привличат всички погледи, ще бъдат желани, това ще ги накара и да обновят имиджа си. Може да боядисат косата си или да подменят гардероба си. Мистериозни са и това ги прави чаровни, обожават да са загадка за другите. Ще очароват и с новите си избори.

 

Стрелец

 

Мислят, че е време да пуснат любовта. Сега на фокус са търсенето на завършек, излекуването, прощаването. Да са злопаметни, да мислят за миналото и това как са ги наранили, сега само им вреди и би ги направило затворници. Нека спрат с това. Омразата и отмъщението няма да им помогнат. Време е да оставят нещата в миналото, да се успокоят и да спрат да таят надежди, ако любовта им е несподелена. Сега може да се появят някои илюзии, лоши чувства и стари проблеми. Да внимават - не бива да играят жертвата, всеки носи някаква вина в ситуациите. Ще се почувстват най-силни, ако поемат отговорност.

 

Козирог

 

Колкото повече, толкова по-весело! Това е важно за Козирозите сега. Наслаждават се на много групови активности, блестят в компанията на приятелите си, по-отворени са към идеята за нови запознанства. Но може и да се почувстват по-състезателни и леко завистливи в професионалната сфера. Нека не мразят, а напротив - да направят колаборации с колегите. Да намерят начин да покажат уменията си заедно и така ще постигнат победи. Или да се обединят с хора, които имат подобен начин на мислене като тях.

 

Водолей

 

Сега са много силни, уверени, амбициозни и са готови да бъдат сред авторитетите, сред популярните личности, сред звездите. Стават чаровни, решени да постигнат своето и внасят магнетизъм в работните си цели и задачи. Така може да си осигурят повишение, похвали или да излизат често с шефовете. Да не пропускат събития и банкети, не се знае с кого може да се запознаят там. Може тази връзка да стане наистина специална. Ако самите те са шефове, нека изразят благодарност към подчинените си и да помогнат на някого да се издигне.

 

Риби

 

Нека да търсят щастието на неочаквани места или далеч от зоната си на комфорт. На фокус са глобалните връзки, пътуванията, приключенията, международните отношения. Няма граници! Сега свободата е това, което искат, което ги вдъхновява. Желаят да се запознават с нови, eклектични хора, които им носят нови и вълнуващи преживявания, покрай които изграждат нови перспективи. Обвързаните може да планират екзотична ваканция с партньора, дори да научат чужд език заедно, за да се подготвят за нея. Необвързаните Риби може да започнат шеметна и вълнуваща връзка с чужденец.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...