.

3 зодии, които изнасят най-хубавите речи на сватби

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които изнасят най-хубавите речи на сватби
Снимка: iStock/Igor Radchenko

Тези зодии наистина са сладкодумни. Те умеят да си служат добре с думите, романтици са, оратори, знаят какво да кажат на вълнуващи събития и обожават да говорят на сватби. Техните речи трогват и разчувстват всички. Ето кои изнасят най-хубавите речи на сватби, според "Bustle".

 


Рак

 

Сред най-големите романтици са, така че - не е изненада, че са в този списък. Раците са чувствителни, емоционални, уязвими, копнеят за любов, тя е най-важното нещо за тях, много са мили и дружелюбни. Ако ще изнасят реч на сватба, задължително си пригответе носни кърпички. Те ще се потопят в спомените, ще разкажат истории, които предизвикат усмивки, но и сълзи от вълнение и радост, ще вкарат нотка на носталгия, ще са мили и романтични, ще омаят всички с думите си. Може да цитират стихотворение или текст на любовна песен и така още повече да разчувстват. Самите те може също да се разплачат. Ще кажат невероятно силни думи за приятеля, който се жени и ще трогнат гостите. Искрени са, емпати и думите им наистина въздействат. Речта им е незабравима.

 

Близнаци

 

Те не са познати като най-големите романтици или прекалено чувствителни зодии, но пък са много сладкодумни, общителни, артистични, сравнявани с комици. Близнаците знаят точно какво да кажат, точно в кой момент да го кажат и да очароват с речта си на сватбата. Служат си с думите, сякаш без усилие, но по невероятен начин. Вплитат хумор, сарказъм, но предават и много важни послания, без да са прекалено сантиментали. Истински майстори оратори са. Тостовете им са като смесица от реч и комедийно шоу. Просто имат артистичен талант, разсмиват, имитират добре и т.н. Може да включат презентация, колаж от снимки, подходяща песен или мелодия, така правят нещата по-весели и интересни. А и разказват подходящи вицове. Заразяват с енергията си, правят гостите част от речта и печелят вниманието.

 

Лъв

 

Тези зодии са управлявани от Слънцето, затова имат лидерски умения, невероятна увереност, артистични са, харизматични, изпъкват с речта си и веднага грабват аудиторията. Те обичат да са център на внимание, вземат микрофона и публиката става тяхна, сякаш те са главните герои и звездите на вечерта. Застават под светлините на прожекторите и създават истинско шоу. Тостът им се превръща в един спектакъл. На моменти може да чувствате, че гледате монолог в театъра. Лъвовете разказват страхотни истории от миналото, правят паралели, обрисуват ситуации, спомнят си подробни детайли, поднасят всичко това по майсторски начин и влагат чувство, споделят свои виждания, правят коментари. Личи си, че са лидери, уверени, но и са много обичаци, излъчват топлота и показват колко ценят близките си хора. Всеки се смее, прегръща и плаче след тяхна реч. Вижда се, че думите им идват от сърцето.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...