.

Седмичен любовен хороскоп 20-26 май

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 20-26 май
Снимка: iStock/anatoliy_gleb

Овен

 

Ще впечатлите някого с поведението си, независимо дали сте обвързани или не. Нежни преживявания няма да липсват, така че със сигурност няма да можете да се оплачете от скука. Загадъчното поведение на интригуваща личност ще разпали въображението, а и апетитите ви.

 

Телец

 

Привлекателни сте и няма да можете да останете сами със себе си, дори да ви се иска. Почти всеки ден ще получавате покани за купон, среща с приятели или друг вид забавление. Нова любовна авантюра почти „чука на вратата“. Изкушението ще е неустоимо.

 

Близнаци

 

Прекалената ви импулсивност може да причини сериозни разправии с половинката. Не разчитайте на новите запознанства. В началото може да изглеждат обещаващи, но ще се окажат скучни и безперспективни. Внимавайте какво обещавате.

 

Рак

 

Анализирайте връзката си и помислете дали не е време да предложите на любимия/мата съвместен живот. Освободете се от страховете и опасенията си. Опитът да се опознаете по-отблизо може и да не се окаже успешен, но със сигурност ще е полезен, защото съвсем ясно ще знаете какво искате.

 

Лъв

 

Ако не сте съгласни с мнението на любимия човек, заявете го честно, директно, но спокойно. Не си заслужава да си разваляте взаимно настроението заради дреболии. Поредица непредвидени и може би леко странни събития ще ви покажат дали истината действително се ражда в спора или не.

 

Дева

 

Ще осъществите любовните си мечти, независимо дали сте във връзка или не. Ако вече споделяте чувствата си с някого, то той/тя всячески ще се стреми да ви угоди. Ако пък скоро сте преживели раздяла, всичко ще се случва така, че да не съжалявате за решението си.

 

Везни

 

В любовната ви връзка ще „задуха вятърът на промяната“. Предстоят срещи и пътешествия, изпълнени с нови възможности. Вълненията ще са интензивни, но изпълнени със задоволство.

 

Скорпион

 

Късметът ще е с необвързаните. Ще разполагат с разнообразни възможности за избор на следващия си партньор. Що се отнася до обвързаните, в техен интерес е да не прекаляват с претенциите и да не изпробват до къде може да стигне търпението на гаджето им. Експериментът ще се окаже взривоопасен.

 

Стрелец

 

В началото на седмицата отношенията гаджето ви може да са прекалено спокойни, клонящи към скучни. Мненията ви по повечето въпроси едва ли ще съвпадат, но това не значи, че непрекъснато трябва да спорите. Решавайте самостоятелно проблемите, които ви засягат лично и проявете търпение. В края на седмицата ситуацията коренно ще се промени.

 

Козирог

 

Магнетични сте и неустоими. Ще създавате нови контакти без затруднения и ограничения. Дали ще се развият като продължителна връзка или като мимолетен флирт зависи от личните ви предпочитания. Максимално удоволствие ще изпитате от дребните радости.

 

Водолей

 

Емоциите ще са противоречиви. Ако наскоро по някакъв повод сте ядосали половинката си, то той/тя ще ви го върне в най-неочаквания момент и то по доста неприятен начин. Ако пък сте с надеждата, че всеки момент ще заформите нова връзка, то има сериозна вероятност да останете разочаровани.

 

Риби

 

Любовта буквално ще трепти във въздуха около вас. Намиращите се във връзка ще задълбочат отношенията си. Онези, които преди време са преживели раздяла „по неведоми пътища“ ще се съберат отново. Бурни чувства ще изпълнят „самотните сърца“, а най-хубавото от всичко е, че ще са взаимни.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...