.

Бъдещето на гейминг индустрията

Какво ни очаква?

Бъдещето на гейминг индустрията
Снимка: Blog

Макар да харесваме старите игри, на които сме свикнали или дори и по-нови, гейминг индустрията внася подобрения и нови начини да се изживяват концепциите на дадена игра.

 

Това определено е неизбежен процес.


Ето няколко начини, по които игрите ще бъдат подобрени и развити в близкото бъдеще.

 

1. Ниски цени, високи очаквания


С времето старите устройства със слаби характеристики са абсолютно изоставяни и заменяни. Но с малко повече усилия се очаква игрите да стават все по-щадящи спрямо това, какво изискват като мощност. Скоро дори и слабите компютри, телефони и конзоли ще могат да поддържат много по-сложно устроени игри.

 

2. Движенията са важни


Покрай разработването на нови, по-красиви и по интересни игри, се издига ерата на гейминг индустрията. „Виртуална реалност“ и така наречената „Добавената реалност“. Голямата разлика е, че вместо да създава изцяло нов свят като „Виртуалната реалност“, „Добавената реалност“ прави точно това, което си мислите - добавя елементи в реалният свят и позволява нов начин за извяване на игрите спрямо класическия с мишка и клавиатура.

 

3. Красота и дизайн


Вече си личи, че игрите стават все по-реалистични и се използват невероятни технологии, за да се постигне това от създаване на нови лица до това да сканират лица и да получат детайли, които дори някои хора не мога да видят със собствените си очи. Игрите ще стават още по-реални до такава степен, че ще е трудно да се различи кадър от някоя мисия в играта от снимка на вас и приятели в планината.

 

 

4. Здравето е най-важно


С началото на гейминг индустрията и не само тя, хората са променяли всичко в името на удобството, но не и на здравето. С развитието на нови джаджи, компютри и периферия се разработват нови и невероятни начини за наслаждаване на играта или вършене на работа без дълготрайни опасности от наранявания и опасности. Мониторите започват да се променят към добро като се създават екрани щадящи очите, бюра направени, за да мога да се вдигат играчите на нивото, на което можете да седите прави и мишки и клавиатури, направени да поддържат натуралната форма на ръцете и тялото.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...