.

Функции на сърцето и кръвоносните съдове

ВНИМАНИЕ! Съдържанието, което пожелахте да прочетете е предназначено за лица над 18 годишна възраст поради характера на информацията в него. Имайте предвид, че със прочитането на статията си вие удостоверявате възрастта си. Екипът на TeenProblem.ne


ВНИМАНИЕ! Съдържанието, което пожелахте да прочетете е предназначено за лица над 18 годишна възраст поради характера на информацията в него. Имайте предвид, че със прочитането на статията си вие удостоверявате възрастта си. Екипът на TeenProblem.net приканва всички лица под 18 г. да не четат тази статия.

Тинейджърите все повече експериментират в сексуално отношение и при липса на повече информация се получават нежелани резултати. Една от темите табу е темата за анален секс. Ето защо ние се чувстваме длъжни да ги информираме за рисковете, за да ги предпазим от нежелани инциденти.

1. Предразположете я!
Въпросът не е само да я убедите да го направи, а да я накарате да изпита върховно удоволствие и следващия път сама да го поиска.
Преди да пристъпите към анален секс, се разгорещете малко, дали ще бъде под формата на любовна игра или на орална любов оставям на вас да решите.
Колкото по-възбудена, толкова по-добре.
Масажирайте леко ануса й и сам ще усетите кога е готова.
Важно: не я насилвайте, защото има вероятност да изгуби всякакъв интерес към аналния секс.

2. Използвайте презерватив!
Независимо дали става въпрос за партньор, с който сте заедно дълго време или за случаен такъв.
Има голяма вероятност да се заразите с венерическа болест или СПИН. И ако все пак сте решили да го направите без презерватив - задължително се изкъпете внимателно след половия акт.
Важно: след като сте правили анален секс в никакъв случай не пристъпвайте към вагинален или орален без да сте взели необходимите мерки за безопасност.

3. Лубриканта - моят най-добър приятел!
За да няма болка, разочарования и за да не превърнете аналния секс в нещо отвратително за партньора - използвайте лубрикант.
Много е важно да изберете подходящия такъв - избягвайте лубрикантите за задържане, тъй като не е препоръчително контактът да продължи дълго. Мускулите на ануса са толкова еластични, колкото тези на влагалището. Също така има опасност от инфекции. Подходящи са обикновен или загравящ.
Важно: ако забележите, че кожата е зачервена или се появят сърбежи прекратете ползването на този лубрикант. Има случаи, в които се появяват алергии или непоносимост към такъв тип продукти.

4. Бъдете внимателни!
Анален секс не значи груб секс; трябва да пипате нежно, желателно е след масажа да опитате с пръстчета, да проследите реакцията й и тогава да действате.
Важно: избягвайте резките движения.

5. Подберете подходяща поза!
Ако нямате достатъчно опит изберете поза, в която пенисът не влиза изцяло - легнали в поза лъжички или подобна такава. Не мислете, че всичко е толкова лесно и приятно, както изглежда в порно филм. Когато анусът не е достатъчно влажен или пенисът е голям има огромна вероятност при неправилна поза да се появи силна болка която да промени изцяло сексуалния ви живот.

6. Клизма!
Препоръчително е да направите клизма - това е формулата за приятен анален секс без неприятни изненади.
Има два начина да направите клизма - в здравно заведение или в домашни условия.
Важно: ако решите да направите клизма в домашни условия се снабдете с необходимия уред от аптеката. ВНИМАТЕЛНО ПРОЧЕТЕТЕ УПЪТВАНЕТО! Ако не сте сигурни, че можете да се справите сама, най-добре въобще не опитвайте. Има риск да си навредите.

Рискове:

- Има опасност от инфекции, заразяване с различни венерически болести, СПИН, затова е препоръчително да се използва презерватив.
- Има опасност от увреждане стените на ректума. Причината обикновено е в грубо проникване и продължителен много интензивен контакт.
- Често срещан проблем е невъзможността за контрол на ануса, което е смущаващо, но преминава бързо. Превантивна мярка - не прекалявайте с аналния секс.

Съвет!

Преди да предприемете каквито и да било действия е хубаво да се поинтересувате какво е мнението на приятелката ви по този въпрос. Голям процент от жените смятат аналния секс за неестествен и извратен. По-малък е процента на жените, които не го харесват, защото им се струва гнусен. Това са група жени, които трудно могат да бъдат убедени, че аналния секс доставя неповторимо удоволствие. Понякога обаче причината се корени в не дотам информираността на жените.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...