регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Как да бъдем стилни през лятото?

Сезонът е към края си - порадвайте му се!

Как да бъдем стилни през лятото?
Снимка: Instagram

Когато лятото е в разгара си, се радваме на слънчевите лъчи и морските вълни, които се вплитат в косите ни и ни навяват прекрасни спомени през студените зимни месеци. Как обаче прекараме и да изпратим лятото със стил? Не са ни нужни много грим, причски и неудобни облекла. Точно обратното – лятото ни дава всичко това – няма по-красиво и стилно нещо от естественото, а когато е подправено с пясък, море и жарко слънце, то става неустоимо. 

 

Стилни сме, когато отидем на плажа с красив и удобен бански, ефрна прозрачна рокля и красива капела, а на пясъка най-гобре се върви, когато сме боси. Всичко останало е кич и необяснима суета, която предзвиква смях у хората и нищо повече. Не това е начина да привлечете погледите към себе си. Защо изобщо трябва да имате нужда от такова нещо. Просто бъдете стилни, естествени исе радвайте на почивката си. 

 

На кого са му нужни 2000 снимки във фейсбук – всяка с различен бански, различен грим и разнообразна прическа. Да, това е прекрасно, но не подхожда на лятната ефирна обстановка. Човек има стил, когато знае как да се пригоди към всяка ситуация и е на ясно какво е уместно и каво не. 

 

Спуснете косите си и оставее летния бриз да ги гали да им придава различна форма. Ето, ще имате различна прическа всеки миг. Кой фризьор би постигнал подобно нещо? Слънцето от своя страна ще се погрижи за ления ви загар. Това е по-секси от наситения грим, който допълнително състарява кожата, а е отделен въпроса колко е нехигиенично цял ден да бъдем на плажа с него. 

 

Радвайте се на лятото и помнете, че сте най-стилни тогава, когато сте естетвени и сте в синхрон с обстановката. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...