.

Конската опашка на Ариана - изключително болезнена!

Това споделиха Камила Кабело и Гранде

Ивета Иванова
Конската опашка на Ариана - изключително болезнена!
Снимка: Reuters

Конската опашка е запазена марка на Ариана Гранде и много нейни фенове се опитват да я имитират и се появяват с подобни прически. Камила Кабело също заложи на опашка за церемонията по връчването на Европейските музикални награди на MTV, но това не е бил добър изобр, издаде самата тя.

 

Продават повече екстеншъни за коса заради Ариана Гранде

По време на наградите певицата написа в Twitter: "За първи път съм с конска опашка, вързана нависоко. Толкова е болезнено, как го правиш, Ариана Гранде?". Тази прическа е причинила толкова болка на Камила, че тя е трябвало да я развали бързо.


Червено кадифе: Стилна прическа за есента и зимата

 

Ариана Гранде обясни, че също изпитва болка постоянно, но въобще не ѝ пукало от това. Феновете коментират, че дори опашката на Камила не е била вързана толкова високо, колкото тази на Гранде, затова изпълнителката на "Break Free" би трябвало да чувства повече болка.

 

Препечено кокосово - нов тренд при косите
 

Ариана започна да залага на тази прическа през 2014 г., защото косата ѝ  била увредена от боядисване и това бил единствения начин да го прикрие. Но продължила да носи конски опашки, тъй като много ѝ  харесало.

 

Дерматолог: Мийте косата на 2-3 дни

 

Най-модерните аксесоари за коса за есента


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...