.

6 модни тенденции за лято 2019

Ето кои са те

Ивета Иванова
6 модни тенденции за лято 2019
Снимка: Pexels

Ето и кои са най-хитовите модни тенденции за лятото на 2019 г., според британския Cosmopolitan.

 


1. Неонови цветове

 

Дрехите в неоново започнаха да навлизат в гардеробите на звездите още през миналата година. Ким Кардашян беше забелязана с неоново зелени, неоново жълти и неоново розови облекла през 2018 г. Независимо дали ще изберете такова сако, рокля или пола - заложете на неоновите цветове!

 


2. Жълто

 

Жълтото ще е на почит през топлите месеци, за да е в тон със слънчевите лъчи. Дрехи в жълто са хит в колекциите на Каролина Херера, Оскар де ла Рента, Джаки Джейес Ли, Брандън Максуел.

 

Снимка: Reuters

 


3. Плетива на една кука

 

Това е завръщане от 70-те години. Поли, дълги рокли и блузи на една кука се забелязват в модните колекции на Оскар де ла Рента, Виктория Бекъм и др.

 


4. Животински принтове

 

Не всеки харесва животинските принтове, но те отново са на почит през пролетта и лятото. Тигрови и леопардови поли, клинове, шлифери, сака, рокли и дори бански  са хитови през топлите месеци. Добрата новина е, че ако имате такива стари дрехи, който така и не сте се решили да изхвърлите, сега отново ще може да ги носите.

 

Снимка: Reuters

 


5. Къси клинове

 

Къси, прилепнали клинове, които обиконвено носите по време на тренировка или т.нар. вело шорти, са хит през лятото. Може да ги комбинирате с потници, тениски, дори кожени якета и жилетки. Черните впити клинове дори може да изглеждат спортно-елегантни и да залагате на тях за събития и вечери. Хитови са и тези с флорални мотиви.

 


6. Шапки-идиотки

 

Шапките-идиотки, много актуални през 90-те години, също се завръщат. Те са идеален аксесоар за лятото, тъй като пазят лицето от слънчевата светлина. 

 

Снимка: Reuters

 

Късметлийска гривна от Софи Търнър и Louis Vuitton

 

Защо плачат Джиджи и Бела Хадид?

 

Джесика Бийл: Не трябваше да се обличам толкова секси!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...