.

Бела Торн си мие косата с бира

Вижте защо!

Ивета Иванова
Бела Торн си мие косата с бира
Снимка: Instagram

Бела Торн често сменя цвета на косата и прическите си, а и залага на смели тенденции в гримирането. Сега стана ясно, че звездата е фенка на миенето на косата с бира. Тя редовно прави това, за да изсветли цвета.

 

Бела публикува клипче в Instagram, на което се вижда, че тя е на парти на басейн и нейна приятелка излива чаша бира върху главата ѝ. "За всички, които се чудят, да - това е бира. Тя изсветлява косата и хората казват, че е добра за нас. В следващия филм косата ми трябва да е медено руса, това ме спасява от ходене до салона", обясни звездата.

Снимка: Instagram

 

От британското издание на "Cosmopolitan" са се свързали със стилистката Аманда Скот, за да я попитам дали наистина така Бела ще постигне исканите резултати. Фризьорката казва, че едва ли бирата скоро ще изсветли косата, тъй като алкохолното съдържание на тази напитка не е толкова високо. Водката има по-висок процент алкохол, така че може да свърши по-добра работа.

Скот посочва, че все пак не е вредно да миете косата с бира. Но има шанс протеините, съдържащи се в малца, да направят косата по-чуплива и крехка.

 

Снимка: Instagram

 

Турове в къщата на Бела Торн

 

Бела Торн и Тана Монду скъсаха


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...