.

3 зодии, които обичат да пазаруват

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които обичат да пазаруват
Снимка: Pexels

За някои от зодиите шопинг турът по магазините е истинска терапия. Те се чувстват по-добре, когато пазаруват и могат да прекарат часове, пробвайки дрехи, обувки, раглеждайки бижута, чанти, аксесоари. Вижте кои са те.

 


Телец

 

Няма Телец, който да не е обсебен от парите, дрехите, лукса, модата. Те харчат много за покупки по магазините и държат винаги да са стилни и елегантни. Управлява ги Венера - планетата на лукса, така че не е изненада, че обичат красивите и изтънчени предмети, бижута, облекла. Интересното е, че все пак са много добри и в спестяването. Могат да спестяват колкото трябва, за да си позволят нещо луксозно.

 


Лъв

 

Лъвовете държат да правят впечатление и винаги да блеснат с дрехи и аксесоари. Те са екстравагантни и винаги изпъкват с избора си на тоалети. Обожават модата и следят тенденцията. Сякаш имат природна нужда да пазаруват. Когато нещо стане хит и хората му се любуват, Лъвовете трябва да го купят. Винаги биват забелязвани от другите. 

 


Везни

 

Везните имат невероятен вкус, всеки признава това. Стилът им винаги е на ниво, елегантни са и подбират много добре дрехите и бижутата. Дори когато не са се нагласили много, пак могат да изглеждат зашеметяващо и елегантно. И те са управлявани от Венера - планетата на красотата и държат много на естетиката. Искат да са заобиколени от красиви вещи, които ги вдъхновяват.

 

4 зодии, майстори на сладките приказки

 

5 зодии, които са добри в планирането

 

4 зодии, които се променят към по-добро


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...