.

Вдъхновение: Оранжево червило

Много модни идеи от новия клип на Тейлър Суифт

Ивета Иванова
Вдъхновение: Оранжево червило
Снимка: Pexels

Новият клип на Тейлър Суифт е истинско модно вдъхновение! Видеото към песента "You Need To Calm Down" събира на едно място много звезди - Райън Рейнолдс, Ариана Гранде, Карди Би, Елън Дедженеръс и дори Кейти Пери. Кейти и Тейлър бяха във вражда доста време, но чрез видеото те заявиха, че вече са си простили и всичко между тях е наред.

 

Знаменитостите в клипа са с провокативни визии - шантави рокли, перуки, смел грим, а Кейти Пери и Тейлър Суифт се появяват и като бургер и пържени картофки.

 

Когато е облечена като бургер, Пери е с оранжева коса и оранжево червило - а това ще бъде новата тенденция за лято 2019, смятат от "Pop Sugar".

 

Снимка: YouTube

 

Оранжевото червило е подходящо именно на летния сезон - то стои ефектно на плажа, и в града и напомня за жарките лъчи на слънцето. А и много си отива с бронзовия загар на кожата. Оранжевото се смята и за цвета на щастието, оптимизма, смеха, така че ще ви направи да изглеждате весели и лъчезарни. А и ще сте по-оригинални с него, а не с класическото червено.

 

Сенките в тюркоазено също правят впечатление в клипа на Тейлър. Може да ги комбинирате и с оранжево червило, и с бебешко розово, и с лилаво.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...