.

Поза Слънчоглед за летни снимки

Никол Шерцингер показа как да си направите перфектни снимки на плажа

Ивета Иванова
Поза Слънчоглед за летни снимки
Снимка: Pexels

През лятото снимките по бански или шорти преобладават и вече се появи една хитова поза, на която знаменитостите често залагат. Наричат я позата "Слънчоглед". Тя беше въведена от чаровната певица Никол Шерцингер, а по подобен начин се щракна и моделът Вог Уилямс.

 

За щастие, много е лесно да се снимате като слънчоглед. Необходима ви е голяма шапка - капела, ако искате да сте прецизни. Просто трябва да изпънете врата нагоре, да завъртите главата леко на една страна и с едната ръка да придържатe шапката си - препоръчително е да е с дясната ръка, както и да завъртите глава надясно.

 

Поза Фламинго завладя Instagram

 

 От "The Sun" твърдят, че ако се снимате по този начин ще изглеждате непринудено. И още по-хубавото - тази поза може да ви направи да изглеждате по-слаби на снимката. Когато вратът е изпънат, няма опасност да излезете с двойна брадичка.

 

Трябва да се снимате в цял ръст, по възможност от по-далечe, около вас да има пейзаж. Така и тялото ви ще изглежда по-слабо. Не трябва да сте прегърбени, когато правите "Слънчоглед".

 

За перфектна снимка в тази поза е най-добре да сте с бански или с лятна рокля. Друг вариант е къси дънкови панталонки и бюстие. Никол Шерцингер показа снимки в поза "Слънчоглед" от скорошната си екскурзия в Капри, Италия.

 

 

 



Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...