.

Червени сенки за очи за есента

Поредна тенденция в козметиката

Ивета Иванова
Червени сенки за очи за есента
Снимка: Pexels

Опушено сини и сиви сенки за очи, комбинирани с черна очна линия, която очертава котешко око, е вечна класика в света на грима. През лятото черните и тъмносини сенки си останаха модерни, а и знаменитостите експериментираха доста със светлата очна линия - в бяло, жълто, розово, оранжево или светлосиньо.

 

Със захлаждането на времето и идването на есента, идва и нова тенденция в грима за очи. През септември, октомври и ноември може да залагате предимно на сенките за очи в червеникави нюанси.

 

Охрата, оранжевото, преливащо към червено, червеното кадифе и червеното, преливащо към кафяво, са цветовете на есения сезон - тогава навсякъде има окапали листа в подобни цветове и това прави атмосферата навън много романтична.

 

Снимка: Pexels

 

А и октомври, и в частност Хелоуин, са времето за похапване на печени оранжеви тикви, така че през този месец спокойно може да залагате на сенки в оранжево и охра.

 

Червеното е цветът на Коледа, така че вероятно сенките в червено кадифе ще останат хитови и през зимата и ще са добра идея за партита и банкети.

 

Звездите, които често залагат на сенки в червеникави нюанси, са Емили Ратайковски, Джиджи Хадид, Бела Хадид, Хейли Бийбър, Приянка Чопра и др.

 

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...