.

Кристин Илиева позира за италианския Vogue

Тя се завърна към моделството!

Ивета Иванова
Кристин Илиева позира за италианския Vogue
Снимка: Instagram

Кристин Илиева се завърна към кариерата си на модел. Звездата е позирала за специална фотосесия за италианското издание на "Vogue". 22-годишната красавица е много щастлива, че е имала сили да направи това и отново може да се занимава с моделство - от болничното легло до италианското издание на "Vogue", отбелязва самата тя.

 

"Сбъдната мечта!

 

За мен това е най-голямото постижение в кариерата ми.Преди около месец си зададох следния въпрос: “Каква е мечтата ти?” Естествено, това е да се възстановя и да водя нормален начин на живот, но в професионален план, каква е мечтата ми?!

 

Не знаех, изгубих надежда. Нещото, което винаги ме е жегвало, карало ме е да се чувствам жива, да бутам нагоре и все по-нагоре, вече беше толкова далеч. Бях се отказала. Приятели ме питат дали ще продължа да снимам, отговорът ми беше “Едва ли”. Всеки се опитваше да ме подкрепи, но когато не го практикуваш, не се чувстваш уверен и самочувствието ти го няма, не мислиш, че ще стане.

 

Е, чудото стана! А сега вярвам в себе си повече отвсякога и това, че да мечтаеш и да се бориш, винаги води до добър край! Колкото повече го искаш, толкова повече скъсяваш дистанцията!  Пожелавам на всеки от вас да не спира да преследва мечтите си и да вярва в себе си!", написа Кристин в Instagram и показа снимки от фотосесията.

 

Припомняме, че миналата година тя пострада при тежка катастрофа, когато се возила в автомобила на приятелката си Дивна, и едва не изгуби единия си крак. Моделката претърпя няколко операции и все още не се е възстановила напълно.

 

Дивна написа под публикацията: "Истински шампион".

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...