.

5 хита в прическите за коледните партита

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 хита в прическите за коледните партита
Снимка: Pexels

Коледните партита вече са тук и всеки иска да блесне със страхотен грим, впечатляващи тоалети и забележителна прическа. Ето и кои са тенденциите в прическите за сезона, на които може да заложите не само за коледните банкети, а и за новогодишната нощ.

 


Диадема от перли

 

Диадемите бяха истински хит през годината. През лятото бяха най-актуални диадемите от плат, които са супер за плажа и летните разходки и партита. Сега на мода са официалните диадеми, направени от перли и скъпоценни камъни. С тях няма как да останете незабелязани на тържеството, а и буквално ще блестите. Не е нужно да правите нищо специално с косата си, може само леко да я тупирате.

 

Снимка: Pexels


Плитка - водопад

 

Сплитането на косата не е лесно, но може да отидете на фризьор за тази прическа или да помолите някой приятел да ви я направи. Оригиналната плитка-водопад продължава да е хитова вече няколко години. С нея ще имате леко игрив, но и едновременно елегантен вид. Тази плитка се вижда само когато сте в гръб, а хубавото е, че с нея се вижда и цялата дължина на косата ви. Може да я захванете с панделка, а не с фиби и ластици, за да сте по-официални.

 

Снимка: Pixabay


Леки къдрици

 

Къдриците ще са вечна класика и винаги за добър избор за прическа за официално събитие. Но тази година заложете на така наречените небрежни или плажни къдрици, за да напрвите впечатление. Те приличат по-скоро на вълни, а и тази прическа се прави лесно.

 

Снимка: Pexels


Конска опашка

 

Ариана Гранде направи конската опашка истински хит преди няколко години и тази тенденция още е актуална. Вдигнете косата нагоре и я захванете в стегната конска опашка. Това е визия, която напомня за училище - мажоретките от тийн филмите често са с такава прическа, така че с нея ще имате игрив и палав вид.

 

Снимка: Reuters


Рибена кост

 

Тази плитка се прави трудно, но изглежда много стилно и нежно. Рибената кост беше изключителен хит през 90-те години, а сега се завръща на мода. Ако сте с такава прическа, се вижда, че сте положили много старание за външния си вид и държите да изглеждате официално.

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...