.

Коледен маникюр, вдъхновен от "Замръзналото кралство"

Лейди Гага с оригинална идея

Ивета Иванова
Коледен маникюр, вдъхновен от
Снимка: Pixabay

Коледният маникюр е на почит в момента и знаменитостите показват интересни идеи за празнични нокти.

 

Лейди Гага впечатли почитателите си с артистичен маникюр, който е препратка към хитовия филм "Замръзналото кралство".

 

Втората част на анимацията излезе скоро и оглави класацията за най-гледаните филми у нас, според данни на киносалоните. Явно певицата също е фенка на филма, коментират феновете в интернет.

 

Гага показа празничния си син блестящ маникюр в социалната мрежа Instagram и снимката събра много харесвания. Цветът напомня на емблематичната синя рокля на Елза - главната героиня в "Замръзналото кралство". А и зимните пейзажи и в двете части на филма също са в подобен нюанс.

 

Коледен маникюр със снежинки

 

Маникюрът е направен от известната японска стилистка Михо Окавара. Гага държи в ръцете си малко прасенце-касичка, което също е блестящо синьо и отива на маникюра ѝ.

 

Ноктите в метално светлосиньо и с брокат са идеални за коледните празници и с такъв тип маникюр несъмнено бихте направили впечатление на партитата. Ако си правите зимна фотосесия на коледни базари или на планински хижи, където е пълно със сняг, този маникюр също ще допълва перфектно визията ви.

 

Ноктите, оформени като кинжал, явно ще останат модерни и през новата година, пишат от "Pop Sugar". Някои от моделите, представящи дрехи от колекцията на Том Форд, се появиха с такива нокти по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...