.

2 опашки - вечна класика

Ето защо да изберете тази прическа

Ивета Иванова
2 опашки - вечна класика
Снимка: Pixabay

Да вържете косата на 2 опашки отново ще бъде модерно през новото десетилетие, твърдят от американското издание на "Cosmopolitan".

 

Хубавото е, че такава прическа не изисква много време или кой знае какви умения, а с нея ще изглеждате много сладки, невинни, чаровни, леко закачливи и игриви.

 

Тя навява спомени за детската градина и училището, но не се притеснявайте - няма да изглеждате детински, ако отново се вържете на 2 опашки или си направите 2 плитки. Така или иначе, много теднеции от миналото се завръщат на мода.

 

Двете опашки бяха запазена марка на много деца през 90-те години. С такава коса често се появяваше и идолката на някои тийнейджъри по онова време - Бритни Спиърс.

 

Снимка: YouTube

В последните 2-3 години на подобен стил залагат други актуални знаменитости - Хейли Болдуин, Теса Томпсън, Кайли Дженър.

 

Теса показа в Instagram, че е сплела дългата си коса на две плитки, а жената на Джъстин Бийбър е заложила на класическите 2 опашки, започващи още от бретона.

 

Кайли Дженър също позира с 2 опашки - но вдигнати високо, наподобяващи конската опашка.

 

Други знаменитости, които преди са връзвали косата си на 2 опашки, рогчета или плитки са Деми Ловато, Селена Гомес, Майли Сайръс, Риана и др.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...