.

Хит: Кок с пуснати кичури отпред

Много актриси се появиха с тази прическа

Ивета Иванова
Хит: Кок с пуснати кичури отпред
Снимка: Pexels

Поредна тенденция от 90-те се завръща през 2020 година. Това доказаха звездите, които присъстваха на наградите на Гилдията на филмовите актьори (Screen Actors Guild Awards) в края на януари.

Там бяха демонстрирани бляскави тоалети, грим и прически, като се видя, че отново на мода ще бъдат опушеното око, тънките вежди и френския маникюр. Но и една прическа от миналото отново е на почит - кокът с пуснати кичури.

 

Много дами се появиха с коса, вързана на кок и два пуснати кичура отпред. Тази прическа говори за небрежност, но и елегнатност, нежност и създава романтична визия, твърдят специалисти.

 

Шагът - топ прическа за 2020 г.

 

С нея се чувствате комфортно, защото косата е прибрана, но в същото време челото не остава съвсем голо - от бретона се пускат два кичура, които минават покрай челото и бузите и така напомняте на героиня от старите романтични филми, казват експертите.

 

Модната икона Дженифър Лопес се появи именно с такава прическа, което несъмнено доказа, че кокът с пуснати кичури ще е хит през новата година.

 

Снимка: БГНЕС

Други знаменитости, които също показаха такава коса на наградите, са: Наталия Дайър, Марго Роби, Елизабет Мос, Мерин Дънги, Рене Зелуегър, Дарси Карден и др.


Прическите на звездите вижте в галерията ни


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...