.

11 бюти тайни на Джей Ло

Ето как тя изглежда с поне 20 години по-млада

Ивета Иванова
11 бюти тайни на Джей Ло
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес винаги очарова с перфектната си фигура и кожа. Появата ѝ на "Супербоул" преди месец не направи изключение, там тя и Шакира взривиха публиката с изпълненията си и секси визиите си.

Снимка: БГНЕС

 

Джей Ло навърши 50 години миналото лято, но изглежда като 30-годишна. Ето и какви са тайните на певицата и актриса за зашеметяващ външен вид.

 


1. Не пропуска тренировка

 

Красавицата не излиза от фитнеса. Тя не пропуска тренировка, дори когато има рожден ден. Преди известно време Джей Ло разкри, че графикът ѝ е много натоварен - имала е 15 концерта за 27 дни. Но каза, че не е позволила това да я изцеди, а напротив - станала е по-силна и постоянно е спортувала между концертите и пътуванията.

 

Снимка: БГНЕС


2. Използва гликолова киселина

 

Звездата се грижи за кожата си много добре, като редовно използва гликолова киселина. Тази киселина действа ексфолиращо и премахва мъртвите кожни клетки, стимулира обновяването на клетките, което е много полезно, ако кожата ви е увредена от слънцето.

 


3. Протеини вместо сладко и чипс

 

Певицата спазва специална диета. Тя се храни с чиста храна и не се поддава на изкушения. Звездата разкрива, че когато е много гладна и ѝ се хапва вредна храна, тя веднага яде нещо, което е пълно с протеин. "То ме засища за дълго време", казва тя.

 


4. Става рано

 

Лопес е разкривала в социалните мрежи, че става рано, за да тренира. А сутрешните тренировки са най-полезни, тъй като ни зареждат с енергия и ободряват. Тя е поствала селфита преди спорт рано сутрин.

 

Снимка: Pexels


5. Не се пече

 

Актрисата не се излага на слънце и не се излежава на плажа, за да хваща тен. Ясно е, че UV лъчите разрушават колагена и еластичните фибри в кожата, което причинява състаряване. Джей Ло е споделяла, че избягва да стои на слънце.

 


6. Не пуши и не пие

 

Латино дивата си е забранила три неща. Тя не пие кафе, не пие алкохолни напитки и не пуши. Затова кожата ѝ е толкова блестяща. "Аз не пия алкохол, не пуша и не поемам кофеин. Тези неща наистина вредят на кожата, когато остаряваш", обяснявала е тя.

 

Снимка: Pexels


7. Спи достатъчно

 

Сънят е ключов за доброто здравословно състояние на човек. Дженифър си набява достатъчно сън и не ляга късно. "Най-важният съвет е винаги да си набавяте достатъчно сън. Наблягам много на това. В идеалния случай аз спя по 9-10 часа на денонощие, а когато не мога толкова - гледам да спя поне 8 часа", заяви тя пред "In Style".

 


8. Медитира всеки ден

 

Тя е започнала да медитира редовно през 2015 г. Нуждаела се е от такъв тип занимание, тъй като трудно е балансирала между кариерата на певица и снимането на филми. Сега тя медитира по 20 минути всяка сутрин и 20 минути всяка вечер.

 


9. Винаги маха грима си

 

Джей Ло казва, че никога не си позволява да заспи, без да е премахнала и изчистила грима си. "Аз винаги, винаги измивам лицето си след тренировка. Така порите остават чисти и кожата ми е по-здрава", посочва още тя.

 

Снимка: БГНЕС

 


10. Пие много вода

 

Звездата пие повече от 8 чаши вода на ден. Тя казва, че вярва, че водата е много полезна. "Първо, трябва да сте хидратирани. Да пиете много вода, особено преди тренировка, може да ви помогне да сте по-активни и да извлечете повече от тренировката", споделя тя.

 


11. Яде зелени зеленчуци

 

Изпълнителката залага на чиста и здравословна храна. Тя яде зелени зелечуци, които влияят прекрасно на организма и кожата. "Ядем много зелени зеленчуци - аспержи, брюкселско зеле, броколи, кейл. Обичам да готвя, готвя много неща", казва тя.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...