.

На мода: Ризи с яка

Напомнят за училищните униформи

Ивета Иванова
На мода: Ризи с яка
Снимка: Pixabay

Ризите с яка се завръщат през новата година, съобщават от американското издание на "Cosmopolitan".

 

И те ще са актуални не само за мъжете, но и за дамите.

 

Става дума за ризите с къси ръкави, яка и копчета, които са част от ученическите униформи. Този вид ризи бяха скарани с модата през 2007 г.- 2008 г., когато униформите започнаха да стават задължителни в някои гимназии, но сега са абсолютен хит.

 

Момичетата и момчетата не ги харесваха, защото ризите с къс ръкав и яка изглеждаха прекалено обикновени, семпли и дори скучни, а и напомняха за училището.

 

Но сега дефектът се превръща в ефект - на мода са именно по-семплите и изчистени горнища, с които изглеждате официално, а и едновременно невинно и сладко. Те навяват носталгия по миналото, а и ако ги комбинирате с пола или скъсани дънки и джинси - няма да сбъркате.

 

Може да залагате на всякакъв цвят ризи - жълто, зелено, виолетово, цикламено, червено и т.н. Голяма част от тях са на токчи и квадратчета или с пухчета по ръкавите.

 

Сред знаменитостите, които често са се появявали с такива ризи, са Аштън Къчър, Фарел Уилямс, Дейвид Бекъм, Даниел Радклиф, Джо Джонас, Гуинет Полтроу, Ан Хатауей, Кендъл Дженър, Кристен Стюарт и др.

 

Снимка: БГНЕС

 

Снимка: БГНЕС


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...