.

4 звезди, които ще ви убедят да се боядисате в червено

Актуална прическа

4 звезди, които ще ви убедят да се боядисате в червено
Снимка: БГНЕС

Червеният цвят е цветът на страстта, любовта, силата. Той се свърза с енергичност и емоционалност. И е един от най-хубавите цветове за боядисване на косата. Едно време червената коса се свързваше по-скоро с възрастните жени, но сега този цвят е супер хит. Той ви кара да изглеждате фатални жени, изкусителки, огнени, магентични, любвеобилни. А има няколко знаменитости, които доказаха колко добре стои той и как може да експериментирате с различните нюанси. Вижте ги тук.

 


Зендая

 

Тийн сензнацията Зендая се превърна в модна икона и много почитатели копират нейните облекла и прически. Сега тя е с кестенява коса, но имаше период, в който беше с червеникава грива. И изглеждаше много секси. Актрисата беше заложила на приглушен нюанс - канелено червено. Той е подходящ за всички типове кожа, тъй като прелива към кестеняво и отива на всички. Но трябва редовно да се боядисвате и да ходите на фризьор, ако изберете канелено червено.

 

Снимка: БГНЕС

 


FKA Twigs

 

Бившата на Робърт Патинсън е една от звездите с най-интересни прически. Певицата е заложила на кичури в огнено червено - такова, което прелива към оранжево и напомня пламъците на огън, но в корените косата ѝ е черна. Така определено се създава визия на фаталната и уверена в себе си жена. Съчетаването на червено и черно е вечна класика и е хит и при прическите, не само при тоалетите.

 

Снимка: БГНЕС

 

Ема Стоун

 

Актрисата залага на разновидност на червеното, която винаги ще бъде актуална. Ема е с рижава коса, а този тон изглежда естествено, дори да сте заложили на боя за коса, за да го постигнете. За да се сдобиете с рижава коса, трябва да намерите много добър фризьор, тъй като този нюанс се постига трудно, особено на определени коси.

 

Снимка: БГНЕС

 

Риана 

 

Риана е една от звездите, които най-много са експериментирали с косата и тоалетите си. Тя се изявява и като моден дизайнер, създава козметични колекции и линии бельо, а и всичко, което носи се превръща в тренд. Певицата също беше заложила на червена коса в определен момент от кариерата си. Тя няпомняше за малката русалка Ариел, когато беше с тъмночервена коса. Изглеждаше магнетична и много сексапилна.

 

Снимка: БГНЕС

 

Снимка: БГНЕС


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...