.

За пролетта: Маникюр във флуоресцентно жълто

Ванеса Хъджинс го направи хит

Ивета Иванова
За пролетта: Маникюр във флуоресцентно жълто
Снимка: Pexels

Пролетта е почти тук и е време да разнообразим гардероба си и да заложим на нови тенденции в козметиката. Това важи и за маникюра.

 

Когато навън стане по-топло и слънчево, можем да експериментираме с лаковете за нокти и е подходящо да носим по-светли и ярки цветове. През зимата на мода бяха маникюрите в червено, кафяво, сребристо, златисто. Но сега е време да посрещнем пролетта и съживяването на природата с нещо колоритно.

 

Актрисата Ванеса Хъджинс вече показа тренд в маникюра, който ще е хит за пролетта. Звездата заложи на нокти във флуоресцентно жълто.

 

Ванеса показа акрилните си нокти в социалната мрежа Instagram. Тя дори призна, че е съчетала цвета на зимната си шапка с цвета на ноктите нарочно.

 

"Не съм сигурна какво точно правя, но просто опитвам да се изфукам с комбинацията между моите нокти и моята шапка", написала е Хъджинс към видео, в което показва маникюра си.

 

Тя е в тъмно помещение и ноктите ѝ блестят. Затова маникюрът във флуоресцентно жълто ще е много подходящ за клубове и барове - така със сигурност няма да останете незабелязани.

 

В друг пост се вижда, че актрисата е сложила жълто яке на кучето си и то също е в тон с ноктите ѝ.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...