.

Звездите се боядисаха в розово по време на карантината

Нова мания в мрежите

Ивета Иванова
Звездите се боядисаха в розово по време на карантината
Снимка: Pexels

Сега известните личности също спазват социална дистанция и повечето са затворени по домовете си.

 

Всеки измисля различен начин да прекарва свободното време. Ариана Гранде показа естествената си коса, която е къдрава, Кейти Пери постна снимка без грим, Райън Рейнолдс призна, че пие много, Кайли Дженър поства летни снимки, Даниел Радклиф и приятелката му редят пъзели, Холзи си направи пръстен със зъб, а някои звезди си правят секси снимки по бельо.

 

Забелязва се и една нова мания, коментират от британския "Cosmopolitan". Знаменитостите са започнали да боядисват косите си в розово, вижда се от социалните мрежи.

 

Най-голяма еуфория предизвика полусестрата на модела Кейт Мос - Лоти Мос. Тя е блондинка, но се видя, че е решила да заложи на розовото и показа новата си грива в Instagram. Лоти е публикувала секси снимка по лилаво бельо и разголени снимки с хавлия, за да покаже новата си прическа.

 


Актрисата Ел Фанинг, моделът Айлънд Болдуин и актрисата Дженифър Лав Хюит също постнаха снимки с розови коси.

 

Но истинския победител и човекът, който направи най-голямо впечатление с новата си прическа на феновете, е... певецът Рики Мартин. Рики публикува селфи, на което показва новата си розова коса в Instagram Stories.

 

Снимка: Instagram Stories

 

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...