.

5 модни тенденции за пролет/лято 2020

Вижте какво да носите

Ивета Иванова
5 модни тенденции за пролет/лято 2020
Снимка: Pixabay

Топлото време е вече тук. Време е да приберем зимните и дебели дрехи и да помислим с какво може да освежим гардероба за времето, в което вече ще може да излизаме навън. Ето и кои ще са най-хитовите модни тенденции за пролет/лято 2020.

 


Рокли-ризи

 

Меган Маркъл направите роклите ризи истински хит. Тя често се появява с рокли, направени от материи на ризи по събития. Те са идеални за лятото, тъй като са по-широки и държат прохладно, а и спортно-елегантни, стават и за обикновена разходка, и за официално събитие, и за офиса. За плажа използвайте такива рокли в лилаво, розово, синьо, жълто.

 

Снимка: БГНЕС

 


Висока яка

 

Старите позабравени тенденции се завръщат и през пролет/лято. Сега на мода ще бъдат роклите и блузите с висока яка. Те напомнят за стила на героините от "Малки жени". Залагайте на рокли и блузи от коприна, с дантели, мрежи, по-широки, с буфан ръкави и с висока яка.

 

Снимка: Pixabay


Гривни за глезен

 

Гривните са глезен бяха сред най-популярните аксесоари в края на миналия век и в началото на новия. Тези бижута се завърщат през пролетта и лятото. Залагайте на по-големи и едри гривни, които може дори леко да ви тежат. Вече няма да са модерни тънките верижки, които едвам се забелязват. С тези аксесоари напомняте за детството и изглеждате свежи и палави. Може да ги комбинирате с кожени якета.

 

Снимка: Pixabay


Флорални мотиви

 

Пролетта е сезонът, през който природата се съживява - дърветата цъфтят, има все повече цветя наоколо и всичко изглежда приказно. Не се притеснявайте да купувате дрехи с флорални мотиви - така ще сте в тон с пролетта и ще изглеждате лъчезарни и женствени.

 

Снимка: Pixabay


Дънкови рокли

 

Дънковите материи бяха много популярни през 90-те и сигурно като малки сте имали дънкови поли, дънкови ризи, дънкови рокли. Е, дънковите рокли отново ще бъдат супер модерни. С тях ще имате ретро визия, а и тези рокли също са подходящи както за партита и събития, така и за разходки.

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...