.

5 топ тенденции в грима

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 топ тенденции в грима
Снимка: Pexels

Заради карантината, много хора си починаха от ежедневното гримиране и престанаха да следят стриктно трендовете в козметичния свят. Вече мерките биват облекчавани и можем да прекарваме повече време навън, дори по заведения. Скоро ще дойде и лятото и е време да влезем в крак с тенденциите. Ето и кои ще са най-големите хитове в грима за следващите месеци, според американския "Cosmopolitan".

 


1. Цветна очна линия

 

Още от миналото лято цветната очна линия стана по-модерна от черната, особено за топлите месеци. Най-хитово е да я нанасяте и на долния клепач, не само на горния. Така си придавате по-свеж, нестандартен и лъчезарен вид, а и гримирането става по-забавно.

 


2. Сенки за очи - животински принт

 

Животинският принт беше хит за клинове, блузи, палта в началото на века, а сега е по-модерно той да бъде изрисуван върху клепачите на очите. Може да е малко трудно в началото, но в YouTube може да намерите клипчета, които показват как със сенки да направите черупка на костенурка, тигър и т.н.

 


3. Блестящи сенки

 

Тенденция от 90-те, която се завръща. Брокатът е много актуален, избирайте сенки за очи, които блестят и с тях изглеждате като принцеса от приказките. Може сенките да са в розово, лилаво, синьо.

 

Снимка: Pexels


4. Цветна спирала

 

Подобно на цветната очна линия, цветната спирала също беше топ тренд за 2019 г. Сега тя е не по-малко актуална. Идеална е за плажни партита, купони в градината, разходка в парка и т.н. Залагайте на розова, синя или зелена спирала.

 


5. Розово червило

 

То е звездата на 2020 г. Забравете излъчването на изкусителка, което се предава с червено червило. Сега розовото е много по-модерно, като може да залагате на всички тонове - светлорозово, цикламено, матово розово. С него постигате игрива, сексапилна и сладка визия.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...