.

На море: С какво ще плуваме това лято?

Хитовите надуваеми аксесоари

Ивета Иванова
На море: С какво ще плуваме това лято?
Снимка: Pexels

Карантината е към своя край - повечето мерки вече са отпуснати, можем да излизаме навън за по-дълго, скоро и пътуванията ще бъдат разрешени. С отвраянето на басейните и наближаването на летния сезон, трябва да помислим кои ще са най-хитовите надуваеми аксесоари за плажа през лятото. Ето какво да вземете със себе си, когато отидете на море или на басейн това лято.

 

Череша

 

Миналата година бяха актуални дюшеците във форма на ананас, но сега хит е друг плод. Черешите, които са любим летен плод, ще ви правят компания в морето или басейна. Може да купите малък дюшек или малка калъфка във формата на черешка със зелена дръжка. Има и по-големи - във формата на две череши.

 

 


Авокадо

 

Авокадото е хит не само в диетите, но и като част от плажната мода. От няколко години насам дюшеците във форма на зелено авокадо стават все по-търсени, и през това лято отново ще бъде така. Дори може да намерите дюшеци, при които е направена имитация и на костилката на авокадото - която всъщност представлява плажна топка.

 

 

Джет

 

В морето често виждате хора, които се возят на джетове и това вероятно навява носталгия по сериала "Спасители на плажа", който беше голям хит през 90-те. Сега на мода са и надуваемите джетове, с които ще се почувствате като герои от филм и с които ще може да си направите страхотни снимки. Риалити звездите Кортни Кардашян и Кендъл Дженър също бяха заложили на надуваеми джетове преди известно време.

 

 


Голф количка

 

Безспорно, най-големият хит това лято ще бъде надуваемата количка за голф. С нея ще изглеждате най-оригинално в морето. Тя е подходяща за двойки, като с нея те могат да си направят романтична обиколка във водата. Разбира се, може да се "возите" и с приятели. Смята се, че тя е много подходяща за сезона, тъй като чрез нея вие може да пазите социална дистанция и сте вътре - няма опасност да се допрете до други хора.

 

 


Басейн с лимони

 

За тези, които предпочитат малките надуваеми басейни, които могат да оставят на пясъка или с които да влязат в морето, има друга тенденция. Сега са модерни кръглите надуваеми басейни в жълто и бяло, изрисувани с лимони. Някои хора се шегуват, че това отново е заради пандемията от коронавирус - лимоните са богати на витамин С и подсилват имунитета. А и жълтото е в тон с лятото.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...