.

6 тенденции при банските

Вижте кое е модерно

Ивета Иванова
6 тенденции при банските
Снимка: Pexels

Летният сезон вече е тук, пътуванията са позволени, мерките срещу пандемията са отпуснати. Така вече можем да помислим какъв бански да си вземем за морето или за басейна в града. Ето и кои са най-хитовите тенденции, според американското издание на "Cosmopolitan".

 


Спортен цял бански

 

Ретро модата винаги е хит. Ще сте много привлекателни, ако заложите на ретро бански . цял бански, с висока талия, изрязан в частта на бикините и със спортни нотки - бели кантове, цип в средата, колан или нашивки, като на моторните кожени якета. Такъв тип бански бяха модерни през 80-те и 90-те години.

 

Снимка: Pexels


Животински принт

 

Животинските принтове бяха възродени в последните години и сега те ще бъдат хит и за банските. Може да си купите цял бански или бански от 2 части с леопардов, тигров или зебров принт. Има дори бански тип змийска кожа.

 

Снимка: Pexels

 


Блестящи бански

 

Ще направите истинско впечатление на плажа, ако сте с диско визия - блестящ бански в металически цвят. Така ще изглеждате чаровни, готови за партита и приключения и буквално ще блестите под слънцето. Заложете на класическите цветове - сиво и златисто, но не забравяйте, че това лято голям хит ще бъде и синьото - може да намерите син бански с брокат.

 

Снимка: Pixabay

 


Неонови цветове

 

Не е изненада, че неоновите цветове са хит при банските, не само при дрехите и грима. Заложете на бански в неоново зелено, неоново розово или неоново жълто.

 

Снимка: Pixabay

 


Контрасти

 

Ще бъдете много модерни, ако си купите бански костюм от 2 части, които да е с контрасти -  да съчетава черно и бяло. Например, да е с черна основа, но да има бели кантове. Или да е бял, а по него да има черни точки или квадратчета.

 

 


Тропически плодове

 

Вечна класика, която също беше хит през 90-те. Това са банските с изрисувани тропически плодове - портокали, лимони, както и тези с палмови клонки.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...