.

7 модни тенденции за лято 2020

Вижте кое е хит

Ивета Иванова
7 модни тенденции за лято 2020
Снимка: Pixabay

Времето става все по-топло и вече можем да прекарваме повече време навън. Лятото съвсем скоро официално ще е тук и трябва да помислим за гардероба си през следващите месеци. Ето кои тоалети ще са голям хит, според "Female First".

 


Буфан ръкави

 

Те бяха модерни през цялата 2019 г. и този тренд още е тук. Големите, набрани ръкави, с които изглеждате като от стар филм, ви правят много стилни и бляскави. Хубавото е, че те прикриват недостатъци и карат ръцете да изглеждат по-слаби. Блузите и роклите с буфан ръкави са ретро - бяха хит през 80-те и 90-те години.

 

Снимка: БГНЕС


Пеплум

 

Блузите с пеплум отново се завръщат на мода!  Пеплум е къса ивица плат, която се разкроява от областта на талията към бедрата. Този вид тоалети са страхотни, ако искате да скриете коремчето, а и стоят много елегантно. Комбинират се много добре с тесни дънки и клинове. Пеплум блузите са наричани и туники, но са малко по-къси от традиционните туники. 

 


Големи яки

 

Подобно на буфан ръкавите, големите и забележими яки също бяха модерни и през миналата година. Те ви правят много стилни и блузике с такива яки са подходящи за официални събития. Високите яки бяха модерни през 80-те и с тях отново постигате ретро визия.

 

Снимка: Pexels

 

Флорални мотиви

 

Флоралните мотиви са перфектен избор за лятото! С рокли и блузи на цветя изглеждате свежо и постигате сладка визия. Те са по-небрежни - идеални за разходки в парка, на плажа и т.н., но стават и за партитата в барове.

 

Снимка: Pexels


Дрехи на точки

 

Това е друга вечна класика. Роклите на точки се свръзват с героинята Мини Маус, а риалити звездата Кендъл Дженър обожава топовете и банските на точки. Блузите с точки се комбинират перфектно с бели дънки или широки панталони. А с рокля на точки изглеждате като изкусителка.

 

Снимка: Pexels

 

Сака

 

Всички свързват саката с офисите и мислят, че те се използват само за официални събития, но това не е така.  С тях изглеждате смели, женствени и може спокойно да ги използвате за връхна дреха след плажните партита или когато отивате на среща.

 


Пантофки

 

В най-големите жеги използваме чехли или сандали, но когато не е толкова горещо или вечер, избирайте пантофите. Те също са класика в жанра, по-удобни са от сандалите с висок ток и стоят много добре с тесни дънки, дълги летни рокли, панталони чарлстон и т.н.

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...