.

3 прически за плажа

Вижте кои са подходящи

Ивета Иванова
3 прически за плажа
Снимка: Pexels

Няма правило относно това как да носите косата си на плажа или на басейна. Отивате там, за да релаксирате, да поплувате и да си починете, но все пак, ако сте с компания и искате да впечатлите някого с вида си, може да заложите на класическа прическа за плажа. Важното е да не е прекалено официална или сложна - така ще изглеждате нелепо - такива прически са за събития, а не за ден на плажа. Заложете на нещо небрежно и сладко. Ето кои са най-подходящите прически.

 


Плитки

 

Плитките са вечна класика и са идеални за лятото. Ако е прекалено топло, така сплитате косата на плитка и кичурите няма да ви досаждат. Но не избирайте прекалено сложни плитки - френски или рибя кост, плитки диадема. Заложете на една плитка като опашка, или сплетете косата на 2-3 плитки, като в детството. Може да комбинирате с бейзболна или сламена шапка.

 

 

Кърпа/диадема от плат

 

Диадемите от плат стоят супер с бански и на плажа. Те са именно за лятото, комбинират се много добре със спортните летни плажни дрехи и банския, особено ако са в тон с него. Те създават лятна визия, с тях изглеждате чаровно и леко екзотично. Кърпите са по-големи, и така пазят косата от слънцето. 

 

Снимка: Pexels


Конска опашка

 

Конската опашка е вечна класика, особено за плажа - ако не искате да намокрите косата. Вдигате косата на висока опашка, връзвате я с голям ластик и се наслаждавате на времето, прекарано във водата. Големите ластици сега са много модерни.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...