.

4 цвята лак за нокти за есента

Ето какви ще са тенденциите

Ивета Иванова
4 цвята лак за нокти за есента
Снимка: Pexels

Есента почти е тук, а с нейното настъпване се появяват и нови тенденции в маникюра. Есенните цветове са червено, кафяво, оранжево, тъмножълто и т.н., но дали това ще са и най-хитовите цветове за ноктите? Ето как отговарят от "Teen Vogue".

 


Оранжево

 

Този цвят е символ на есента. Голяма част от нападалите листа са оранжеви, хелоуинските тикви са оранжеви, затова ще сте в тон със сезона, ако се лакирате в оранжево. Заложете на наистен нюанс. Такъв лак ви кара да изглеждате смели и дръзки.

 

Снимка: Pexels

 

Златисто

 

Също цвят, който свързваме с есента - заради цвета на нападалите листа и слънцето, което вече не е грее толкова ярко, а сякаш е в златист нюанс. Лакът в златисто е стилен и елегантен, подходящ за официални събития. Отива на вечерни тоалети, но и на всекидневни.

 

Снимка: Pexels

 

Бежово

 

Разновидност на кафявото, този цвят е прекрасен за есента. Той беше много модерен през 90-те и с него създавате ретро визия. Бежовото е бледо, стои елегантно и също е подходящо за официални поводи. А и пак е в тон с природата навън.

 

Снимка: Pexels

 

Маслинено зелено

 

Свързваме светлозеленото с пролетта и събуждането на природата. Но маслиненото зелено е подходящо за есенните месеци. Този цвят е по-тъмен, напомня за премяната на дърветата и издава, че сте уверени в себе си. 

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...