.

Тенденции в грима от началото на века, които се завръщат

Ето на какво да заложите

Ивета Иванова
Тенденции в грима от началото на века, които се завръщат
Снимка: Pexels

В света на модата и козметиката много често се завръщат тенденции от годините назад. Следващите месеци няма да направят изключение. През есента и зимата отново на мода идват някои трендове в грима, познати от началото на века. Вижте кои са те, според американския "Cosmopolitan".

 


Лилави сенки за очи

 

Дрехите и аксесоарите в люляково лилаво са истински хит през есента, а явно гримът не прави изключения. Сенките за очи в лилави нюанси отново са модерни, особено ако ги комбинирате с розов руж по бузите. Така правеше Бритни Спиърс в началото на века.

 

Снимка: Pexels

 

Цветна очна линия

 

Цветните очни линии бяха хит и през лятото на 2019 г. Но сега може да сте по-смели и да залагате на синя, розова, жълта, зелена или оранжева очна линия и през студените месеци. Нека тя е в тон с някой от аксесоарите ви.

 


Блестящ гланц

 

В последните години беше модерно да залагаме на ярко червило. Но сега ще е модерно да сте с гланц в телесен цвят, който обаче блести и се забелязва. Джесика Симпсън направи този тип гланцове хит в началото на века.

 

Снимка: Pexels


Бели сенки за очи

 

Хората често подминават бялото в палитрата сенки за очи. Тази зима не се притеснявайте да експериментирате с него, особено на официални събития. Много звезди се появяваха с бели сенки за очи преди 18-19 години, една от тях беше Кристина Милиан.

 


Eмо/пънк визия

 

Емо стилът и поп пънк музиката бяха голям хит от 2004 г. поне до 2008 г. Много тийнейджъри опитваха да изглеждат именно като емота или пънк принцеси. Черната очна линия, черният молив за очи и матовите червила помагат за постигането на визия от ранните години на Аврил Лавин, с която ще омаете околните.

 

Снимка: Pexels


Молив за устни

 

Спомняте ли си колко модерни бяха моливите за устни в началото на века? Отново ще е хит да очертаете устните с молив, който е в по-тъмен цвят, в сравнение с червилото или гланца ви. Кафявото е топ предложение.

 

Снимка: Pexels


Розов руж

 

Ружът отново е на мода в последните години. Заложете на такъв в розови нюанси и ще постигнете вид на принцеса, съветват специалисти.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...