.

Уроци по улична мода от Бела Хадид

Вижте какво да изпробвате

Ивета Иванова
Уроци по улична мода от Бела Хадид
Снимка: БГНЕС

Бела Хадид определено е една от модните икони на нашето време. Моделката успява да впечатли със стила си и избора си на дрехи и аксесоари, където ѝ да се появи. Ето и някои вдъхновения от нея.

 


Широки панталони

 

Папараците често снимат Бела, облечена в широки панталони, които бяха модерни през 90-те и в началото на века. Някои изглеждат прекалено небрежни, но ако ги комбинирате с палта, кроп топ или жилетки, ще сте стилни. Оставете за малко прилепналите дънки.

 

 

Кожено яке

 

Една от запазените марки на звездата. Почти през всички сезони Бела се появява с някакъв вид кожено яке. Тя залага на цветните якета - в оранжево, зелено, синьо, както и на дългите кожени шлифери.

 

 


Кецове

 

Много знаменитости ходят на токчета, дори когато не са на официални събития, просто са свикнали винаги да са елегантни. Но Хадид доказа, че високите обувки вече не са толкова модерни. Тя предпочита удобните маратонки с кантове.

 

 

Слънчеви очила с малки стъкла

 

Задължителен аксесоар за манекенката - слънчевите очила. Тя по-често избипа такива с малки стъкла, в квадратна или овална форма. Бела направи хит и очилата със жълти стъкла.

 

 


Шапка кофа

 

Шапките във формата на кофите, които използваме за вода, бяха истински хит през 2020 г.  Те са сравнително обемни, но не прекалено, изглеждат стилно и са подходящи за зимата и пролетта. Те пазят както от дъжд, така и от вредните слънчеви лъчи. Бела редовно се появява с такива шапки.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...