.

Модни тенденции от началото на века, които се завръщат

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Модни тенденции от началото на века, които се завръщат
Снимка: Pexels

Вече ви съобщихме, че някои хитови тенденции в грима от началото на века, ще са на почит през есента и зимата. Но явно се завръщат не само трендове от света на козметиката, а и от този на модата. Ето кои облекла и аксесоари, познати ни от клиповете и филмите в началото на века ще бъдат на мода в следващите месеци, според американския "Cosmopolitan".

 


Много къси поли

 

Полите се завръщат на мода и стават по-хитови от роклите. Но не кои да е поли, а мини полите, които са доста над коляното. Те са подходящи само за тийнейджъри и в студените месеци можете да ги комбинирате с клинове и чорапогащници. Всякакви цветове са приети, залагайте и на дънкови поли. С такива поли често се появяваха Парис Хилтън и Фърги.

 

 

 

Пашмина

 

Забравете суичерите, ръкавите, жилетките. Заложете на наметало. Пашмините - меките и големи шалове, които традиционно са ръчно оплетени и са направени от кашмир и коприна, отново ще са голям хит. Нека те ви служат за горнище на партито, когато ви е студено. Джей Ло и Ема Уотсън редовно залагаха на такива шалове преди години.

 

Снимка: Pixabay

 

Рокли с дънки

 

Помните ли как преди 15-20 години звездите комбинираха рокли с дънки? Е, това отново ще бъде много модерно. Трикът е следният - трябва да изберете дълги сини дънки, които дори леко покриват обувките ви, за да изглеждате стилно. Може да заложите на рокли в кафяво, жълто, розово, синьо, лилаво, които да стигат до коляното или да са малко над него. Миша Бартън, Кели Кларксън и Майли Сайръс обичаха тази комбинация.

 

 

Анцузи

 

Да, анцузите се завръщат на мода! И може да изглеждате стилно с тях. Но не кои да е анцузи - става дума за долнище и горнище, които са в един и същи цвят, без кантове и емблеми. Горнището е късо, а отдолу може да сте с къс потник или боди. Джей Ло и Бритни често залагаха на такъв тип анцузи.

 

 

Карго панталони

 

Широките панталони с много джобове навсякъде, вериги и ципове на различни места, бяха истински хит в началото на века. Те изглеждат спортно, но може да ги комбинирате с тениски, секси топове, жилетки, суичери и ще сте неустоими. Пънк принцесата Аврил Лавин редовно носеше такива панталони, Бритни също залагаше на карго панталони от дънков плат.

 

 

Разголени топове

 

Става дума за потници и блузи с копчета и връзки, които са дълги, но са изрязани надолу, най-вече, за да може дамите да покажат пиърсинга на пъпа си. Тези топове са много провокативни, но и идеални за официални събития. Линдзи Лоън им беше огромен фен.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...