.

Топ тренд: Оперни ръкавици

Звездите ги обожават

Ивета Иванова
Топ тренд: Оперни ръкавици
Снимка: Pixabay

Зимата почти е тук и предстои да прекарваме все повече вечери в затворени пространства, тъй като в парковете вече е студено. Наближават и коледните празници, както и имени дни, което означава, че ни очакват доста партита.

 

И трябва да включим в гардероба си повече официални тоалети, с които да сме елегантни и да правим впечатление. Има един зимен аксесоар, който ще е истински хит през следващите месеци - това са т.нар. оперни ръкавици.

 


Снимка: БГНЕС

 

Те са винтидж аксесоар, част от ретро модата, затова са много стилни. Доста знаменитости вече залагат на дългите ръкавици, които се комбинират с елегантни бални рокли. Ако носите такъв тип ръкавици, вие ще изглеждате изтънчени и ще си придадете ретро вид, пишат от "Pop Sugar".

 

Звездите, които редовно носят оперни ръкавици, са Ариана Гранде, Бионсе, Зоуи Кравиц, Риана, Блейк Лайвли. Първите три дами ги комбинират с официални рокли, но Блейк носи дълги черни кожени ръкавици с широка флорална рокля и дълги черни кожени ботуши - затова, може да правите експерименти.

 

Снимка: БГНЕС

 

От "Vogue" включиха оперните ръкавици в класацията за най-важните аксесоари, които трябва да имате за есента на 2020 г.

 
Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...