.

Дакота Джонсън с черна коса

Промяна за звездата

Ивета Иванова
Дакота Джонсън с черна коса
Снимка: БГНЕС

Дакота Джонсън също заложи на нова прическа за студените месеци. Но актрисата не следва тренда сред знаменитостите - да изсветляват косата си и да си правят карамелена, оранжева или рижава коса за есента.

 

Вместо това, любимата на Крис Мартин реши да боядиса косата си в по-тъмен цвят и вече емблематичното за нея кестеняво е заменено с черно.

 

Звездата съобщи в Instagram, че е станала ко-креативен директор на бранда за сексуално здраве "Maude", като публикува снимка, на която позира с друга жена. От кадъра се вижда, че Дакота вече е с черна коса.

 

През лятото се появиха слухове, че Дакота и фронтменът на Coldplay, Крис Мартин, може скоро да сключат брак. Те са заедно от 2018 г., като през 2019 г. бяха скъсали за кратко. Източници твърдят, че певецът вече е купил пръстен за любимата си.

 

"Крис и Дакота имат страхотно лято и това наистина затвърди връзката им. Те имаха възходи и падения в миналото, и въпреки че Крис беше разтревожен, че искат различни неща, Дакота е много щастлива и готова да се обвърже. Крис ѝ купи пръстен, като знак за неговото намерение, и никой няма да бъде изненадан, ако последва съобщение, че двамата са сгодени", сподели източник на "The Sun" през лятото.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...