.

Тенденции в бижутата за 2021 г.

Ето кое ще е модерно

Ивета Иванова
Тенденции в бижутата за 2021 г.
Снимка: Pexels

2020 година вече е в историята, което означава, че някои тенденции си отиват, а на хоризонта идват нови. Това важи в пълна сила за света на бижутата, пишат от американския "Cosmopolitan". Ето кои ще са най-модерните бижута през 2021 г., според изданието.

 


Различни обеци

 

През тази година ще е много модерно да се появявате с различни обеци. Например, една с дълга верижка на едното ухо, и друга, малка, като скъпоценен камък, на другото. Може и да излизате само с една обеца, казват специалистите.

 

Снимка: Pexels

 

Цветно мънисто

 

Залагайте на гердани и гривни от цветно мънисто. Ще станете център на внимаие, ако се появите с гердан, събрал цветовете на дъгата и различни форми. Така изглеждате весели, забавни, смели и лъчезарни. Такъв тип бижута са хит за лятото и плажа, като за морето може акцентът на гривните от мъниста да е синьото.

 

Снимка: Pexels


Барокови перли

 

Нестандартни форми на бижутата от перли ще са хит през 2021 година. Може да заложите на обеци с няколко перли, наредени на верижка; на гривна, наполовина от перли, наполовина от злато; на медальони с перла във форма на цвете, геометрична фигура, небесно тяло и т.н.

 

Снимка: Pexels

 

Гривни с талисмани

 

През зимата гривните и медальоните с талисмани са голям хит, но тази тенденция ще се запази и през лятото. Залагайте на гривни и гердани, украсени със сърчица, звездички, котви, цветя, животинчета, букви, цифри, луни и т.н. Нека те да са в различни цветове.

 

Снимка: Pexels

 

Големи синджири

 

Колиетата с големи и масивни синджири ще са много модерни тази година. Забравете за малките и тънки верижки, нека те са дебели и масивни. С тях правите впечатление и изглеждате дръзки и уверени в себе си.

 

Снимка: Pexels

 

Дълги колиета

 

Колиета, които са много дълги и стигат почти до пъпа ви, също ще са на почит през новата година. Те са забележими, чудесен аксесоар към по-изчистените дрехи, и са подходящи както за официални събития, така и за разходки.

 

Снимка: Pexels

 

Кръгове

 

Бижутата с кръгове, сфери, кълба отново ще са на мода. Залагайте на пръстени, гердани и гривни, които включват такъв елемент. Те изглеждат простички, но са много стилни и сладки. Предпочитайте тази форма пред квадрати и триъгълници.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...