.

Как да комбинираме дамски топове така, че да изглеждаме зашеметяващо?

Платена публикация
Как да комбинираме дамски топове така, че да изглеждаме зашеметяващо?
Снимка: ПР

Ние, момичетата на 21 век, винаги искаме ВСИЧКО от дрехите си – да са модерни, но и удобни, да са стилни и оригинални, но без да са прекалено екстравагантни. Искаме да се обличаме разнообразно, но не искаме да трупаме прекомерно много дрехи в гардероба си, искаме всичко и го искаме сега. За щастие, в модата това е повече от възможно, стига човек да знае как да комбинира добре дрехите си. За наистина оригинални и зашеметяващи визии ви трябват не повече от няколко дамски топа и няколко чифта готини дънки.

Как да изберете идеалния топ за вашата фигура


Нека да започнем от там, че човек не може да изглежда добре в дрехи, които не подхождат на фигурата му. Колкото и модерен да е даден модел, ако той не е за вашата фигура, няма как да се получи хубав ефект.

За момичетата с фигура тип круша (малък бюст, едър ханш) подхождат топове с V-образно деколте, топове с А-форма и такива с асиметрични райета.

За момичета с фигура тип ябълка (когато между обиколката на талията и ханша няма голяма разлика) са подходящи топове, които подчертават кръста, с вертикални райета и в ярки цветове.

За момичета с широки рамене са подходящи топове без презрамки или тип „прилеп“.

Основните модели дамски топове, които трябва да имате, за да сте готови за всякакви случаи са:

Копринен топ за официален повод

Блуза от лека и ефирна материя е подходяща  всеки път, когато се иска по-изискано облекло. Не прекалявайте с прозрачността, заложете на стилната кройка и декорации като панделки или екстравагантни ръкави.

Топ с картина


Казваме, че модата е изкуство и наистина го мислим. Топовете с репродукции на известни картини са супер популярни и са лесен начин да привлечете вниманието върху стила си на обличане. Комбинира се добре със скъсани дънки и кецове.

 

Топ с голо рамо

Асиметричните модели дамски топове са ефектен начин да изглеждате добре. Едно голо рамо или комбинация на презрамка и ръкав са сред популярните модели блузи в момента. Придават небрежен, но все пак елегантен вид, виждаме ги в предложенията на Answear.bg

 

Basic модели

 

Класическите модели тениски могат да се комбинират лесно и ефектно с другите части на облеклото, когато искате акцентът да не пада върху топа. Черна или бежова basic тениска с плисирана пола или уголемени дънки са супер комбинация и начин да изпъкнете.

Вижте още идеи тук: Гащеризони, пуловери и тениски или кои са новите начин да изглеждаме добре


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...