.

Тенденция: Кърпи за глава

Ето кои звезди ги носят

Ивета Иванова
Тенденция: Кърпи за глава
Снимка: Pexels

2020 донесе много неочаквани модни тенденции, заради карантината и пандемията от коронавирус и през 2021 г. това продължава да важи с пълна сила.

 

На хоризонта се появява нов хит, който едва ли повечето тийнейджъри имат или са очаквали някога да имат в гардероба си. Става дума за забрадките, които носят бабите на село.

 

Забрадките и дългите шалове за коса красят много модели на ревюта в Лондон, Париж и Милано, което значи, че ще се превърнат в топ аксесоар през следващите месеци, пишат от "PopSugar".

 

Снимка: Pexels

 

Кралица Елизабет Втора също се е появявала често със забрадка, както и някои знаменитости (сред които и мъже) - актрисата Трейси Елис Рос, рапърът A$AP Rocky, актрисата Клои Севини, певицата Дуа Липа. Естествено, те носят по-модерната версия на забрадката - кърпа за глава или нежен шал, който се увива около косата и с който може да се създаде интересна прическа.

 

Бионсе също беше фен на кърпите за глава в началото на кариерата си. Eва Мендес е сред звездите, които често се появяват с кърпи или диадеми от плат на публични събития.

 

Снимка: БГНЕС

 

Забрадките и кърпите са типичен аксесоар за Източна Европа, така че няма да имате проблем да намерите разнообразие от такива по магазините. С тях постигате сладка и нестандартна визия, а и правите повече експерименти с прическата си.

 

Освен това, те могат да пазят както от слънцето, така и от студа.

 




Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...