.

5 прически за лятото

Вижте какво ще е хит

Ивета Иванова
5 прически за лятото
Снимка: Pexels

Лятото e в разгара си, а с него дойдоха и нови тенденции в прическите. През горещите месеци не се притеснявайте да експериментирате, да заложите на дръзка визия и нестандартен вид на косата. Ето кое е хит, според американския "Cosmopolitan".

 


Кок с аксесоари

 

Чудесна прическа за лятото - да приберете косата във висок кок. Така изглеждате елегантни, а и косата няма да ви пречи в горещините. Хубаво е кокът да бъде украсен с няколко и забележими аксесоари - големи ластици, ретро шноли, може и да го увиете с лента за коса. Залагайте на аксесоари в тюркоазено за морето и плажа, може и да сте със сенки за очи в подобен цвят.

 

Снимка: Pexels


Кремави кичури

 

Това е идеална идея за брюнетките. Ако косата ви е кестенява, помолете фризьорът да ви направи няколко кичура в по-светло кафяво. Така ще придобиете по-свеж вид и лицето ще изпъква. Тази прическа стои страхотно, ако сте под слънчевите лъчи.

 

Снимка: Pexels

 

Червена коса

 

Ако искате по-голям експеримент и наистина да изненадате с визията си - сега е времето да се боядисате в червено. Джиджи и Бела Хадид изпробваха рижавите коси преди месеци, сега е ваш ред. Става дума за светлочервено или тъмнооранжево. Това прави косата блестяща, в тон сте със слънцето навън, а и изглеждате по-лъчезарни.

 

Снимка: Pexels

 

Фиби

 

Фибите се превърнаха в хит още през 2018-2019 г. Много звезди, като Джиджи Хадид, Дуа Липа и Ашли Греъм често ги използват. Не се притеснявайте да залагате на шарени фиби във всякакви форми, използвайте много от тях! Блестящите фиби са хит за лятото. Може да защипвате с тях плитките, бретона и дори да ги сложите около конската опашка.

 

Снимка: Pexels

 

Полуопашки

 

Ако ви е омръзнало от конската опашка, която е много популярна за горещините, отново може да захванете косата - но само горната част, на две полуопашки. Така постигате игрива и закачлива визия, изглеждате сладки, а и тази прическа много отива на летните дрехи - потници, тениски, рокли и къси панталонки в свежи цветове. Хейли Бийбър е голям фен на прическата.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...