.

5 тенденции в бижутата за лятото

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 тенденции в бижутата за лятото
Снимка: Pixabay

С настъпването на лятото на хоризонта се появяват и нови тенденции в аксесоарите и бижутата. За летния сезон може да заложите на свежи, нестандартни и цветни бижута, с които да впечатлите околните. Ето кои са хитовете, според американския "Cosmopolitan".

 


Колиета с талисман

 

Това е хит от детството. Не се притеснявайте да залагате на шарените колиета и гердани, украсени с някакви талисмани - сърчица, звездички, пеперуди, буквички, геометрични фигури, камъни и т.н. Те носят настроение, забележими са, а и са комбинации от всякакви цветове - може да ги носите с всички свежи летни дрехи. Залагайте и на обеци с талисмани.

 

Снимка: Pixabay

 

Перли

 

Перлите бяха на почит и през миналата година, те остават модерни и през 2021 г. Може да заложите на голяма бяла гривна, направена от перли, с някакъв орнамент. Колиетата с перли също са хит и са любими на Хари Стайлс. Перлите подхождат много на елегантните сандали и са подходящи за партита и официални събития.

 

Снимка: Pixabay 

 

Колиета тип верига

 

Масивните колиета, наподобяващи верига, са абсолютен хит. С тях постигате смела, нестандартна и фатална визия. Те са част от пънк/рок стила, затова може да ги комбинирате с рокерски и черни дрехи, но и с цветни такива. С такова бижу няма да останете незабелязани.

 

Снимка: Pixabay

 

Блестящи обеци

 

Как да блеснете в горещия сезон? Пробвайте да си купите блестящи обеци. Те изпъкват на фона на слънчевите лъчи и с тях изглеждате доста стилни. Подходящи са за летните партита край басейна и по баровете, но дори и за разходка в парка. Може да заложите на розови блестящи обеци във формата на сърца, за по-свежа и сладка визия.

 

Снимка: Pixabay

 

Плажна огърлица

 

Няма как лятото да мине без плажна огърлица. Тези бижута бяха много модерни в началото на века. Заложете на гердан с миди, морски звезди, рибки, луна, раци, слънце, цветя и т.н. Те може да са украсени и с шарено мънисто. Изключително подходящи за плажа, морската ваканция, пикниците в парка и планината. С тях изглеждате сладки, игриви и лъчезарни.

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...