.

Криси Тейгън с медно руса коса

Нова визия за звездата

Ивета Иванова
Криси Тейгън с медно руса коса
Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън впечатли феновете си с промяна във визия.

 

Моделката показа, че вече е с нов цвят на косата - медно русо с розови нюанси. Боядисването е дело на холивудската колористка Трейси Кънингам.

 

Криси показа процеса по боядисването чрез снимки в Instagram Stories. Вижда се, че косата на звездата е с леки червени и розови оттенъци, затова се смята, че новата прическа е вдъхновена от сериала "The Queen's Gambit". В него главната героиня, изиграна от Аня Тейлър-Джой, е с рижа коса.

 

Джиджи Хадид беше една от първите, които също почерпиха вдъхновение от сериала. В началото на март 25-годишната манекенка се показа именно с такъв цвят коса.

 

Криси Тейгън скоро призна, че иска още деца. В края на септември моделката направи спонтанен аборт, когато беше в 20-ата седмица от бременността. Тя щеше да роди момче, което да носи името Джак.


 
Сега звездата признава, че със съпруга ѝ Джон Леджънд не изключват възможността да разширят семейството си и искат да оставят загубата на бебето в миналото. Тейгън и Джон може да осиновят дете, или моделката може да се подложи на ин витро процедура отново.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...