.

Тренд: Гланцирани очи и устни за лятото

Ето кое ще е хит

Ивета Иванова
Тренд: Гланцирани очи и устни за лятото
Снимка: Pexels

След повече от година, прекарана в карантина и мерки заради пандемията от коронавирус - работа и учене предимно вкъщи, по-малко излизане по заведения, купони, кино, кафета и т.н., много дами отвикнаха да носят грим. Или се гримират по-семпло за кратките разходки навън.

 

Изглежда, това се отразява и на тенденциите в грима. От "Pop Sugar" пишат, че през това лято ще е модерно отново да носим грим, но минималистичен и семпъл - малко сенки и гланц в натурален цвят, близък до този на кожата, така че няма да се налага да прекарваме часове пред огледалото, извивайки перфектното котешко око или експериментирайки с тъмното дълготрайно червило.

 

Сега ще е хит т.нар. "гланциран грим".

 


Снимка: Pexels

 

Блестящата кожа е модерна от години. През топлите месеци ще е най-добре да заложим на блестящи сенки за очи в светъл цвят, които не изпъкват прекалено много.

 

"Просто това е лесно и шик", казва Кейт Синот, гримьор на знаменитости, пред изданието.

 

Може да изпробвате кремави, бежови, прасковени и светлокафяви сенки - цветове, подобни на цвета на кожата ви, за да постигнете перфектната визия. Така клепачите ви ще блестят и ще изглеждат гланцирани, но без да имате прекалено натруфен вид, и ще заложите на класика.

 

Такива сенки за очи си отиват и с гланц с кафеникави или бежови оттенъци, както и такъв в светлорозово или светлооранжево.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...