.

Тенденция: Очна линия конфети

Хит за лятото

Ивета Иванова
Тенденция: Очна линия конфети
Снимка: Pixabay

Мерките заради пандемията почти отпаднаха, слънчевото и топло време е тук и е време за купони, градински партита, весели нощи в парка и много приятни моменти с приятелите и любимия човек.

 

За да сте в тон с красивата природа и да покажете шареното и празничното си настроение, време е да заложите на нестандартен и весел грим. На хоризонта се появява тренд, с който ще изглеждате наистина лъчезарни, жизнерадостни и готови за приключения.

 

Това е очна линия тип конфети, пишат от "Pop Sugar".

 

Забравете за небрежния грим, на който може да залагате всеки ден и експериментирайте с цветовете. Няма по-подходящо време за лятото от смела визя.

 

Конфети очна линията беше включена в доклада на "MAC Cosmetics" за тенденциите в грима през пролет лято 2021. Това значи да очертаете около с няколко различни цвята - жълто, синьо, розово, зелено, червено, лилаво.

 

Или да си направите котешко око с класическата черна очна линия и около нея да нарисувате точици във всички цветове на дъгата.

 

Няма проблем, дори да не сте перфектни и точките да станат с различна големина и да не са симетрични. Дори така е още по-ефектно, изглеждат като истински конфети.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...