.

3 тенденции в цвета на косите за есента

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 тенденции в цвета на косите за есента
Снимка: Pexels

Вече стана ясно, че през есента няколко прически ще бъдат на почит - става дума за шага, мълета и прическите с бретон. Но кои цветове на косата ще бъдат истински хит през хладния сезон? Ето с какво може да експериментирате, според "Pop Sugar".

 


Боядисани връхчета

 

Много смела тенденция, с която ще направите страхотно впечатление. Това означава да боядисате само края на кичурите - само връхчетата на косата. Например, цялата ви коса е кестенява и добавяте оранжева боя само в края на космите - около сантиметър - два, в зависимост от дължината на косата. Лесно се поддържа, тъй като, ако ви омръзне тази прическа, връхчетата се боядисват лесно или просто може да подстрижете косата и готово.

 

Снимка: Pexels

 

Тъмносиньо/тъмнолилаво

 

Тъмните тонове се завръщат през есента и с тях ще предизвикате истински фурор. Забелязва се, че хит ще са готически тонове - тъмносиньо, тъмнолилаво, може и тъмнозелено. Но трябва те да се комбинират с черно, за да изглеждате стилно и официално. Например, черна коса със кичури в тъмносиньо, или пък с лилави краища.

 

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

 

Тиквено/медно

 

Вечна класика! Няма как есента да мине без тези цветове за косата. За да сте в тон с природата навън, със златната есен, хелоуинската украса, заложете на коса в тиквено оранжево или медно кестеняво. Рижавите коси и тези в медно русо/кестеняво са на мода от няколко месеца. На тях залагат Джиджи Хадид, Аня Тейлър-Джой, Криси Тейгън и др.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...