.

Наоми Осака впечатли с желиран маникюр с мечета

Kawaii маникюрът е хит

Ивета Иванова
Наоми Осака впечатли с желиран маникюр с мечета
Снимка: БГНЕС

Наоми Осака се превръща в една от знаменитостите, които истински вдъхновяват с модните си решения и избора на аксесоари.

 

Сега професионалната тенисистка впечатли почитателите си с друго - маникюра, който си е направила. След участието си на US Open, 24-годишната звезда замина на ваканция в Гърция и Италия.

 

От "Pop Sugar" пишат, че Наоми е била забелязана в Рим с невероятни нокти. Самата тя сподели снимки в Instagram на цветния си маникюр.

 

Той е в т.нар. Kawaii стил. Терминът Kawaii произлиза от Япония. Превежда се като "прекрасен", "сладък", "мил", "очарователен" и често с него се има предвид "култура на сладкото".

 

Това означава по ноктите да има изрисувани любими известни герои, като Хелоу Кити, Пикачу, Сейлър Муун, Мини Маус и т.н. Стилът обхваща и други сладки и "палави" дизайни и предмети - сърца, дъги, панделки, дори желирани мечета. Често те се изобразяват като 3D.

 

Тенисистката е заложила на желирани нокти в розово, лилаво, оранжево, синьо и жълто, като върху тях са изобразени 3D мечета, напомнящи анимационен герой - мечето Рилаккума.

 

Така Наоми показва, че е в крак с тенденциите и е фен на Kawaii маникюра.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...