.

Зелена костенуркова черупка - хит в маникюра

Нова тенденция при ноктите

Ивета Иванова
Зелена костенуркова черупка - хит в маникюра
Снимка: Pexels

Нов цвят става хитов за маникюра през тази зима.

 

Свикнали сме да свързваме зелено със съживяването на природата през пролетта и новото начало, но сега тъмнозеленото ще е модерен цвят за ноктите през зимните месеци. И по-конкретно - зеленият цвят на костенурковата черупка, съобщават от "Pop Sugar".

 

Това си проличава от снимки на инфлуенсъри и козметични студия, публикувани в социалната мрежа Instagram. Ноктите в цвят зелена черупка на костенурка са показани от акаунта "Hey Nice Nails" - на салон в Калифорния.

 

"Ноктите тип черупка на костенурка винаги са били модерни и аз исках да си поиграя с различен тон. Този дизайн е главно създаден на момента, аз исках да направя преходен есенен дизайн, които все още е ярък и остър", казва съоснователят на салона - Дон.

 

Първо се нанася тънък слой от лак в желарано зелено, чака се той да изсъхне и се слага още един слой от същия цвят. Докато още той не е изсъхнал, маникюристката слага малки петънца от лак в тъмозелено, които се смесват с горния слой. После се нанасят петънца от лак в черно и отново тъмнозелено. Накрая може да се сложи още един слой от лака в желирано зелено.

 

Този маникюр ще бъде истински хит за зимните партита и разходки на коледните базари, тъй като е в тон и с коледните елхи.

 




Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...