.

5 идеи за грим за новогодишната нощ

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 идеи за грим за новогодишната нощ
Снимка: Pexels

В новогодишната нощ всеки иска да изглежда бляскаво и подобаващо. Казва се, че както посрещнем новата година, така ще ни върви през цялата година. Затова е добра идея да помислим за красивия външен вид и по-специално - за гримовете, които да използваме. Ето с какъв грим ще направим впечатление в празничната вечер, според американския "Cosmopolitan".

 

Бронзово лице

 

Бронзовата визия става истински хит в последно време и така ще е и през 2022 г. Пригответе лицето, като го намажете с хидратиращ овлажнител. После сложете обичайния фон-дьо-тен и бронзант за лице или бронзираща пудра за лице. На клепачите може да сложите блестящи сенки в кафяво, кремаво, оранжево. Нанесете и бляскав гланц за устни в кафяво.

 

 

Зелена очна линия

 

Да експериментирате с цветовете винаги е добра идея, особено когато искате да изпъкнете и когато поводът си заслужава. За празничната нощ изпробвайте тъмнозелена очна линия, за да се забелязвате. Зеленото е сред цветовете на коледните празници - заради цвета на елхите, така че ще сте в тон с тях. Може да изрисувате котешко око.

 

 

Блестящи сенки

 

Естествено, няма как без тях. Сенките за очи се слагат именно на официални и празнични поводи. Блясъкът и брокатът са изключително актуални за Коледа и Нова година, когато навсякъде е пълно с лампички, бенгалски огън, искрящо шампанско и т.н. За да сте в тон с атмосферата, изберете блестящи сенки с брокат. Може те да са в златисто, червено, зелено, лилаво, сиво, розово и т.н.

 

Снимка: Pixabay

 

Бяла очна линия

 

Бялата очна линия се превърна в голям хит през последните години. Ариана Гранде е една от знаменитостите, отговорни за това. Не се притеснявайте да експериментирате с този тренд - определено ще впечатлите гостите на партито. Освен това, бялото също напомня на зимните празници - то се свързва със снега и снежинките навън.

 

 

Вампирски устни

 

Разбира се, може и да заложите на класиката - ярко червило в червен цвят. То винаги е актуално. Но, ако искате да опитате нещо ново и да се отличавате, заложете на вампирски устни. Става въпрос за червило в тъмнолилаво или кафеникаво-пурпурен цвят. Това е елегантен избор, отново класически, но ви прави по-уверени и стилни, както и дръзки.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...