.

4 хита в бижутата за пролетта

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 хита в бижутата за пролетта
Снимка: Pixabay/Photosbychalo

Пролетта дойде и е време да помислим какви аксесоари да носим през този сезон. На мода се завръщат детските и ярки бижута, с които изглеждаме лъчезарни, весели и сладки. Вижте с кои пръстени, обеци, гривни и т.н. ще направите най-голямо впечатление през сезона, според американския "Cosmopolitan".

 


Ярки/шарени пръстени и обеци

 

Залагайте на смели тенденции, с които винаги ще изпъквате и правите впечатление. Става дума за цветни пръстени и обеци, както и шарени модели. Хит са акрилните/пластмасови пръстени от детството в зелено, розово, синьо, оранжево, жълто, лилаво и т.н. Може да савъв формата на сърца, пеперуди, да имат цветя, букви, точици, геометрични фигури и т.н. Изглеждат като талисмани. Залагайте на цветовете на дъгата и при обеците. Сините обеци, както и тези във форма на сърце, отново са хит.

 

Снимка: Pixabay/elf925

 

Y2K колиета

 

Тук ситуацията е подобна. Не се налага да слагате елегантни и бляскави колиета или изчистени гердани. Доверете се на модата от началото на века (Y2K) и купувайте цветни и шарени гердани с различни форми. Например, може на една верижка да има едновременно квадрати, правоъгълници, кръгчета, пеперуди, сърца и всички да са в различни цветове. Залагайте на колиета с цветя и слънца, които са в тон с пролетта. Букви от азбуката, лунички, усмихнати личица също вършат работа. С тях изглеждате весели, лъчезарни, сладки и готови за веселие.

 

Снимка: Pixabay/Vic_B

Снимка: Pixabay/PublicDomainPictures

 

Верижки по тялото

 

Тази тенденция се появи още в началото на годината и остава тук и през пролетта. Верижките отново са на мода, само че не толкова като част от колиетата и гривните, а само те - в собствения си блясък. Например, може да слагате верижки около коремчето, когато сте по бански през лятото. Или голяма верижка, която започва от врата и стига до пъпа, когато сте облечени с кроп топ или потник, например. С тях сте секси и нестандартни.

 

Снимка: Pexels/Arsham Haghani

 

Чокъри

 

Те бяха голям хит преди 5-6 години и сега отново са на мода. Освен на веселите гердани, може често да залагате и на чокъри, особено когато се налага да сте по-официални и стилни. Купувайте чокъри в минималистичен стил. Може да заложите на тънка бяла блестяща верижка, както и на нежен златен чокър.

 

Снимка: Pixabay/Nika_Akin


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...