.

Нощно облекло – какви модели трябва да имате и колко често се сменя то

Платена публикация
Нощно облекло – какви модели трябва да имате и колко често се сменя то
Снимка: ПР

Всяка дама преминава през различни периоди с различни настроения и желания. Един ден искаме да си легнем в леглото с пухкавата си пижама и да не си подаваме носа навън поне две седмици, а друг път искаме да се чувстваме женствени.

Няма какво да се лъжем, хормоните влияят на чувствата и настроенията ни почти всеки ден. При някой повече, при други по-малко. Затова е важно да адаптираме гардероба си към тези естествени настроения и емоции.

Нощница или пижама за релакс и добро настроение

Въпреки че много пъти предпочитаме памучни тениска и шорти, знаем, че ще дойде ден, в който ще искаме да изглеждаме различно. Нека просто кажем – по-привлекателно и красиво. Ето защо е напълно нормално да се обличаме не само според времето, но и според настроението си. Същото важи и за облеклото ни вечер. Опитайте се да обръщате повече внимание на собствените си чувства и не се обличайте само по навик в същата пижама вечер след вечер. Разнообразете нощния си гардероб с красива лека нощница от сатен или модал, например. Ще се влюбите в чувството за лекота и лукс. Сатенените нощници са изключително ефирни и красиви и заслужават да ги изпробвате, особено през горещите летни нощи. Освен освежаваща хладина, те ще ви донесат самоувереност и страхотно чувство за женственост. Сатенените дамски пижами с дълъг панталон са също много модерни в момента. Те ще ви дарят с една лежерна домашна визия.

 

Мек халат за спа у дома

Има и дни, в които просто си взимаме бърз душ и се чувстваме добре, но има и такива, в които искаме да се поглезим. Вана с ароматно масло, балсам за коса, маска за лице, педикюр и маникюр…спа време у дома. И със сигурност след такова релаксиращо изживяване ще искате да се отпуснете не в обикновена хавлиена кърпа, а по-скоро в мек и топъл халат. Затова просто го добавете към гардероба си и то не само в класическия бял цвят. Заложете на пастелни нюанси на бежово, синьо, лилаво или розово. Те ще допринесат за отпускането на тялото и на съзнанието ви.

Колко често трябва да сменяте нощното си облекло?

Едва ли има някой, който спи с една и съща пижама в продължение на седмица. Все пак, нашият съвет е да сменяте нощното си облекло поне на всеки два дни от хигиенни съображения. Особено ако това е пижама, съставена от горна и долна част. Не е необходимо да сменяте горнището всеки ден, освен ако не се потите изключително много. Добре е да сменяте дощнището на пижамата си всеки ден, а горнището - на всеки втори или трети ден.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...